BOKSERSKI PLANOVI Abakarov: Srbija cilja još više medalja u 2023!
Foto: Promo/BSS

Nekada i sam bokser, za srpske medije koji su u Dubaiju, upriličio je i svečani ručak. On je zajedno sa potpredsednikom Bokserskog saveza Srbije Slobodanom Đurićem, svim našim borcima poželeo još više uspeha u 2023. godini.

- Srpski boks će i od mene i svih nas iz uprave Saveza imati još veću podršku naredne godine. Ali i podršku države Srbije, na čijem je čelu predsednik Aleksandar Vučić. Devojke i mladići u svim uzrasnim kategorijama su ove godine pokazali mnogo, osvojeno je puno medalja, od seniorskih pa do najmlađih kategorija. Abasov i Agejev su prvaci Evrope i siguran sam da će i u maju na Svetskom prvenstvu u Uzbekistanu osvojiti jednu od medalja. Tu su i drugi mladi koji su postali iskusni i od kojih očekujem puno pobeda. Mislim na Memića, Aličića, Ametovića, Simića, Pižuricu i plejadu drugih supertalenata. A devojke su zablistale, takođe.

BOKSERSKI PLANOVI Abakarov: Srbija cilja još više medalja u 2023!

BSS

 

 

Oduševljen sam Sarom Ćirković, ona je dominirala svuda gde se pojavila. Sa 18 godina uzela je već dve zlatne medalje, na SP i Evropskom šampionatu. Sada su za nju na redu seniorski mečevi, Pariz nije daleko. Takođe i Jelena Janićijević ima iskustvo koje će joj, nadam se, doprineti da osvaja još medalja. Tu je još puno devojaka i zaista jedva čekam da sa Nenadom Borovčaninom gledam naše reprezentativce u narednoj godini - poručio je iz Dubaija Aduk Abakarov Gamzatovič, predsednik Nadzornog odbora BSS.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading