UZNEMIRUJUĆI VIDEO MMA borac ubio suprugu pred šestomesečnom bebom, pa je vozio u kolicima za šoping
Printscreen

Četrdesetčetvorogodišnjak je suprugu upucao sa četiri metka, izneo je njeno telo u kolicima za veš do parkinga zgrade u kojoj su zajedno živeli, a onda ju je bacio u potok na obodu grada u nedelju.

Sve su snimile sigurnosne kamere, a Lima je u petak otišao u policiju da prijavi nestanak svoje žene.

Policiji je rekao da je negde otišla autobusom i njima je to bilo sumnjivo, a zločin se desio pred njihovom šestomesečnom bebom, sinom.

- Otišla je u Kampinas, poslala je poslednju poruku u 19.51 i rekla da ima pet posto baterije. U 22.39 sam poslao poruku opet, nije bila pregledana i pozivi su se preusmeravali na govornu poštu. U kontaktu sam sa svojom svastikom, dok je njena majka rekla da ona nije stigla kod njih u Kampinas - rekao je Lima, dodajući da je tražio i po autobuskim stanicama, bolnicama i policijskim stanicama, pokušavajući da nađe ženu sa kojom je bio godinu dana u braku.

Lima je u sredu priznao ubistvo 18 godina mlađe supruge, pošto su otkriveni snimci sa sigurnosnih kamera.

Elida se bavila učiteljskim poslom, a kamera u liftu je snimila poslednje trenutke njenog života u petak u 21.30, na putu ka stanu u istočnom delu Sao Paula.

Trinaest minuta kasnije, Lima je prošao kroz lift gurajući prazna kolica, da bi se četiri minuta nakon toga vratio sa punim kolicima u kojima je bilo telo žene prekriveno gomilom čaršava.

Sačekao je do nedelje u 4.40 izjutra kada je odvezao telo do potoka Park de Kormo i četiri sata kasnije se vratio u stan sa sinom.

Policija je telo umotano u plastiku našla u utorak, a dan kasnije Lima je uhapšen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading