SPEKTAKL NA STARTU REGIONALNE LIGE Banjaluka u znaku boksa
BSS

 

Tribine dvorane Kampus oba dana bile su ispunjene do poslednjeg mesta, a publika je imala priliku da uživa u najboljem šo "plemenita veština" ima u regionu, učestvovali su Radnički Beograd, Novi Pazar, Sombor, Loznica, Vardar, Nikšić, Slavija, Maribor i Željeznicar.


Meč prvog vikenda, koji je oduševio sve navijače, prikazali su Veljko Gligorić (Radnički) i Nazif Sejdi (Sombor). Viđena je sjajna borba, a Gligorić je odlukom sudija pobedio 4:1 i revanširao se Sejdiu za poraz u finalu pojedinačnog prvenstva Srbije.

Vikendu boksa u Banjaluci prisustvovale su brojne legende, na čelu sa Antonom Josipovicem, olimpijskim šampionom iz Los Anđelesa, trofejnim Mirkom Puzovićem i drugima. Poseban gost bila je juniorska šampionka Evrope Sara Ćirković.

- Bilo je jako stresno. Prošle nedelje sam izgubio od istog protivnika u finalnom meču državnog prvenstva, sada sam imao priliku da se revanširam. Negde na sredini prve runde dogodio se sudar glavama, pri cemu mi se otvorila arkada i bukvalno sam došao kod doktora i molio ga da mi ne prekida meč kako bih nastavio i pokazao da sam najbolji. Svojim trudom i zalaganjem na ovom meču pokazao sam da sam bolji i odneo sam pobedu - istakao je Gligorić.

Naredni turnir na programu je u Nikšiću 5. i 6. novembra, kada će se ukljuciti i bokseri Zadra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading