MMA Spektakl za pamćenje u Kikindi
armmada

Čak nekoliko stotina ljudi je ostalo ispred hale i nije uspelo da uđe u prepuno "Jezero" i pruži podršku MMA borcima iz celog regiona. Organizatori su se pobrinuli da organizuju uživo prenos za sve one koji nisu bili u mogućnosti da dođu u Kikindu. Uživo prenos je gledalo nekoliko hiljada ljudi, što nam govori da je publika sa nestrpljenjem iščekivala Armmadu.

MMA Spektakl za pamćenje u Kikindi

armmada

 

 

Gledali smo 8 izuzetno dobrih i izjednačenih MMA borbi, ali definitivno publika je najviše išlekivala duel najpopularnijeg regionalnog MMA borca Vasa "Psycha" Bakočevića protiv Dragoljuba Stanojevića. "Psihopata" je stigao do svoje 41. profesionalne pobede i atmosferu u Sportskom centru "Jezero" doveo do "usijanja".

Povratnik u kavez Aleksandar Terzić pružio je odličan meč i "ugušio" Miladina "Kangaroo" Kolarskog. Aleksandar je dugo važio za jednog od najvećih srpskih MMA potencijala, a biće zanimljivo videti ga i na narednoj Armmadi.

MMA Spektakl za pamćenje u Kikindi

armmada

 

Pored boraca iz Srbije, na Armamdi smo videli takmičare i iz: Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Moldavije i Mađarske. Jedan pravi borilački spektakl na kojem je sve proteklo u znaku fer pleja- sportski i sa puno poštovanja prema protivniku, na šta nas uče borilački sportovi!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading