Borovčanin u bordu direktora evropskog boksa
BSS

Borovčaninu je odato veliko priznanje i zahvalnost od strane čelnika evropske kuće boksa za sve što je predsednik BSS uradio za plemenitu veštinu na Starom kontinentu, ali i globalno vrhunskom organizacijom Svetskog prvenstva u Beogradu 2021. za muškarce.

Sve zemlje, članice ex-Yu glasale su za ulazak Borovčanina u bord direktora EUBC, kao i Rusija, Ukrajina, Jermenija... Predsednik BSS pobrao je najveći aplauz i ovacije prisutnih tokom predstavljanja na Izbornom kongresu EUBC. Godišnji kongres Evropske bokserske konfederacije u italijanskom Asisiju okupio je 47 zemalja, a za novog predesdnika EUBC imenovan je Grk Dr Joanis Filipatos.

BSS

 

Nakon izbora Borda direktora EUBC i novog predsednika Filipatosa, u salu je ušao i predsednik IBA (Međunarodne boks federacije) Umar Kremlev i održao govor, gde je pohvalio rad Kongresa i rekao da veruje da će novi tim još više doprineti razvoju boksa u Evropi. 

U Istanbulu 13. i 14. maja 2021. biće održan i izborni kongres Svetske bokserske federacije, gde će se birati predsednik i članovi borda direktora IBA.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Komentari (0)

Loading