VESIĆ I BOROVČANIN SAOPŠTILI... Istorijski iskorak srpskog boksa: Uskoro trenažni centar u Beogradu!
Alo/Vladimir Markovic

Još jedan ogroman iskorak srpskog boksa ogleda se u izgradnji trenažnog centra na jednoj od tri predložene lokacije u Beogradu i taj projekat bi uskoro trebalo da krene s realizacijom, otkrili su danas Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije.

- Od Svetskog prvenstva su nam ostala sredstva za izgradnju modernog trenažnog centra i svi jedva čekamo useljenje u novi dom boksera - rekao je Nenad Borovčanin.

VESIĆ I BOROVČANIN SAOPŠTILI... Istorijski iskorak srpskog boksa: Uskoro trenažni centar u Beogradu!

Alo/Vladimir Markovic

 

 

Vesić je tim povodom dodao:

- Tako to rade ozbiljne države. Vodimo računa o budućnosti našeg boksa i sva deca i svi naši borci su zaslužili mesto na kome će se praviti budući šampioni.

Ove lepe vesti saopštene su na dan početka 59. Beogradskog pobednika koji je okupio učesnike iz 21 zemlje sveta. Čuveni bokserski turnir startuje večeras (19 časova) u Hali sportova "Ranko Žeravica" u Novom Beogradu. Ulaz je besplatan za sve dane, zaključno sa finalnim mečevima 1. aprila (dame) i 2. aprila (muškarci).

Podsećamo, Alo! media system je ponosni medijski partner BSS i Beogradskog pobednika i o svim rezultatima moći ćete da se informišete u štampanom izdanju Alo! i na portalu alo.rs.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading