Zvezdani plamen plemenite veštine u “Žeravici” uz besplatan ulaz
BSS

 

Pred nama je 59. “Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić”, drugi najstariji međunarodni turnir za boksere u Evropi koji će svečani plamen upaliti 29. marta 2022. sa početkom od 19 časova pod svodovima najstarije sportske dvorane na Novom Beogradu, Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Prestižni bokserski turnir, naš “Beogradski pobednik” koji se nalazi u zvaničnom kalendaru IBA i EUBC, kao i uvek do sada ugostiće aktere magičnog četverougla iz celog sveta u svim kategorijama. Bokseri i bokserke iz 21 zemlje boriće se od 29. marta do 2. aprila 2022. za najsjajnije odličje, a posebnu energiju na tom putu dobiće kroz senzacionalnu smotru otvaranja takmičenja za koju će se pobrinuti brojni kulturno-umetnički asovi.

Zvezdani plamen plemenite veštine u “Žeravici” uz besplatan ulaz

BSS

 

Ceremonija otvaranja kojom će započeti prva noć borbi na 59. memorijalu “Branko Pešić” biće obojena bogatim kulturno muzičkim programom u kome će sve prisutne ljubitelje boksa zabaviti najpre grupe Una Saga Serbica, UV Dance i Danica Crnogorčević, zatim će na scenu izaći bokseri i započeti bitke koje život znače, a nakon mečeva u finalu spektakularne večeri hale “Ranko Žeravica” nastupiće grupe Vojaž i Nucci.

Ulaz je besplatan kako za svečano otvaranje tako i ostale dane takmičenja tradicionalnog međunarodnog turnira „Beogradski pobednik“ koji od 2018. nosi naziv po svom prvom pokrovitelju, pasioniranom obožavatelju boksa i najpoznatijem gradonačelniku Beograda u istoriji - Branku Pešiću.

Zvezdani plamen plemenite veštine u “Žeravici” uz besplatan ulaz

BSS

 

Veliko finale u konkurenciji bokserki zakazano je za je 1. april, za boksere dan kasnije od 21 čas uz direktan TV prenos na TV Arena Fight. Glavni pokrovitelj ove manifestacije je država Srbija, a generalni sponzor je kompanija MTS, organizator Bokserski savez Srbije.

Srbija će nastupiti u najjačem seniorskom sastavu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading