RADNIČKI ĆE ZASIJATI PUNIM SJAJEM! Goran Vesić ugostio Đorđa Todorovića, najstarijeg boksera slavnog kluba
beograd.rs/printscreen

Vesić je svom gostu čestitao 90. rođendan i poželeo mu sve najbolje uz tortu i primerak njegove „Knjige o Beogradu”. 

Vesić je podsetio da Grad Beograd vodi veoma odgovornu politiku kada su u pitanju najstariji sugrađani. 


– Poznato je da je predsednik Vučić pokrenuo inicijativu da se obnovi čitava sportska hala SD „Radnički”. Radovi su u toku i Sportsko društvo „Radnički” će zasijati punim sjajem – istakao je Vesić.

On je naglasio da je zdanje Starog dvora kuća svakog Beograđanina te da je zato želeo da čestita rođendan Đorđu Todoroviću i da mu poruči da je ovde uvek dobrodošao.

– Grad će uvek voditi računa o najstarijim sugrađanima, kao i o svim Beograđankama i Beograđanima. Danas će penzioneri dobiti po 20.000 dinara pomoći od države, a eto dogodilo se da Đorđe dobija taj novac upravo na rođendan. Nedavno su i mladi dobili novčanu pomoć jer se država trudi da ih zadrži. Takođe, nastojimo da najstariji sugrađani uživaju u svemu što su zaslužili, jer su izneli najveći teret reformi. Zbog vas i vaše žrtve, danas se Beograd i Srbija dobro razvijaju – rekao je Vesić. 

On je svom gostu pokazao budući izgled spomenika legendarnom gradonačelniku Branku Pešiću i dodao da će spomenik najverovatnije biti postavljen tokom proleća.

Todorović je napomenuo da je svojevremeno dolazio u Stari dvor kod Branka Pešića i Aleksandra Bakočevića. On je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da rođendan proslavi i u Starom dvoru, kao i zbog činjenice da su država i Grad odlučili da pomognu Sportskom društvu „Radnički”. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading