NOVA GODINA KRENULA PROFI MEČEVIMA Mađar pretio Srbinu, a onda je u prvoj rundi "ugledao zvezde" (FOTO)
BSS, printskrin

Boks je otvorio novu sezonu u Novoj godini. Iza nas je još jedan boks spektakl.

"Zlatibor boksing night" je završen u prelepom ambijentu dvorane TRK Zlatibor.

Iza nas je odličnih sedam mečeva u profesionalnom boksu.

Zbog epidemioloških mera u dvorani je bilo samo 500 gledalaca, koji su uživali u boksu, a posredstvom kanala Arena fight, dueli su gledani u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i  Crnoj Gori.

NOVA GODINA KRENULA PROFI MEČEVIMA Mađar pretio Srbinu, a onda je u prvoj rundi

BSS, printskrin

 

Spski reprezentativac Vladan Babić bio je superioran protiv rivala iz Mađarske Zoltana Čale. Najavljivao je Čala, koji je poznat po velikim tetovažama na licu i leđima da Srbin nema šta da traži protiv njega. Babić je u ring ušao uz intoniranje pesme Marš na Drinu i već na početku meča sevnuo je levi kroše i publika je oduševljeno pozdravila nokaut i veliku pobedu.

Teškaš Sadam Magomedov bio je bolji sve tri runde protiv Sekereša.

U kategoriji do 64kg videli smo fenomenalan meč između Vojvođana, Nenada Jovanovića i Sejdija Nazifa. Udarci su se smenjivali, oba momka su zaista pokazala da se na njih može računati. Na kraju sudije su pobedu dale Nenadu Jovanoviću, koji je nedavno osvojio Zlatnu rukavicu u Loznici.

NOVA GODINA KRENULA PROFI MEČEVIMA Mađar pretio Srbinu, a onda je u prvoj rundi

BSS, printskrin

 

- Malo sam vremena imao za odmor. Ali ovakvi pozivi se ne odbijaju. Čestitam malom Sejdiju, bio je odličan, ali moja pobeda je zaslužena. Moja želja je da za Srbiju u naredne četiri godine osvojim medalju na Evropskom prvenstvu, a onda da nastavim sa profi boksom i borim se za titulu u jakoj verziji u Las Vegasu - istakao je Nenad Jovanović, koji kaže da je ovu pobedu posvetio gradu Rumi.

Pobede su zabeležili i Džejlan Toskić, Jababu Mađi, Aleksa Marković i Jovan Nikolić. 

Jovana Nikolića je nedavno na pripreme seniorske reprezentacije pozvao selektor Milan piperski. Večeras je apsolutno dominirao protiv favorizovanog Igora Rogića.

NOVA GODINA KRENULA PROFI MEČEVIMA Mađar pretio Srbinu, a onda je u prvoj rundi

BSS, printskrin

 

Bokserski savez Srbije u 2022. godini počeo je realizaciju još jednog projekta u partnerstvu sa najboljim menadžerom Nemačke Aleksandrom Petkovićem.

- Naši bokseri više neće biti topovsko meso raznih kvazi menadžera, jer će svaki naš bokser imati šansu da uz olimpijski boks, boksuje u Srbiji i profi mečeve. I naravno da zaradi u Srbiji i da napreduje i na listama profi verzija - istakao je član Upravnog odbora BSS Mane Marčeta, nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore.

Predsednik BSS Nenad Borovčanin uručio je Zlatnu rukavicu za doprinos razvoju bokserskog sporta promoteru Aleksandru Petkoviću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading