JOVANA PREKOVIĆ POTVRDILA PREDSEDNIKOVE REČI: Nikada sportisti Srbije nisu imali ovoliko snažnu podršku kao što je imaju od kada zemlju vodi predsednik Vučić
EPA-EFE/HEDAYATULLAH AMID

U momentu kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da je vratio Zakon o eksproprijaciji Skupštini, pomenuo je ovogodišnju svetsku, evropsku i olimpijsku šampionku karatetu Jovanu Preković.

- Ako vidim jednu Jovanu Preković da je protiv ovoga, a znam da nikada ništa ne bi uradila loše, ako je ona zabrinuta, divno čeljade, znači da nešto nismo dobro uradili. Slušao sam ljude u Gornjim Nedeljicama, video sam kolika im je muka, nije bilo tamo partijskih podela. Moj posao je bio da ih čujem. Ne želim da govorim o političarima koji grade svoje karijere na narodnoj muci. Jeo sam se sve vreme, jer nisam dovoljno pažnje tome posvetio - ističe Vučić.

Povoodom toga oglasila se i naša slavna karatistkinja koja je poslala jasnu poruku.

- Tačno je da ništa što sam rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst. Ni najmanje osudu države, jer istina je da nikada niko nije imao podršku države od sportista kao što mi danas imamo- apsolutno, bezrezerno i bezuslovno.

JOVANA PREKOVIĆ POTVRDILA PREDSEDNIKOVE REČI: Nikada sportisti Srbije nisu imali ovoliko snažnu podršku kao što je imaju od kada zemlju vodi predsednik Vučić

Printscreen

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

08.12.2021 21:34

Bravo za postenu.izjavu nase legende Petkoviceve da sportisti.nikada nisu.imali ovakvu podrsku predsednika Vucica.kao sto svi beremo plodove velikog.uspesnog angazovanja Vucica i Vlade. Sto svaki.posteni gradjanin mora priznati kao .cinjenicu .