SRPSKI MMA BORAC IMAO JEZIVU NESREĆU, A SADA OSTVARIO VELIKU POBEDU! Duško Todorović prošao kroz pakao, njegova priča zadivila planetu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen You tube

On je pobedio Makija Pitola tehnički nokautom u prvoj rundi, a zatim je progovorio o okolonostima u kojima se našao pred meč.

- Bila je to teška i delikatna situacija. Krajem jula udario me je automobil, prešao je preko mene dok sam prelazio cestu i opako mi je oštetio nogu. Dogodilo se to dok sam očekivao poziv za iduću borbu i znao sam da će to otežati pripreme. Kad je ugovor došao, još uvek nisam trenirao na pravi način. Nisam na pravi način mogao koristiti nogu pa je ovaj pripremni kamp donio puno prepreka. Ipak, nisam htio govoriti o tome. Niko nije znao za to, čak ni moja porodica. Jedino je devojka znala kroz što prolazim - rekao je Duško.

Dodao je da mu se rana u potpunosti zatvorila tek pre mesec i po dana.

- Rana mi se u potpunosti zatvorila prije otprilike mesec i po dana. Sad se želim u potpunosti oporaviti da bih mogao biti spreman za iduću borbu u kojoj ću dati sve od sebe. Bila je to teška povreda jer me čovek prvih par metara doslovno povukao po betonu, a onda se prednjim kotačem popeo na moju nogu. Izašao je iz auta i počeo vikati jesam li dobro, a njegov auto je i dalje bio na mojoj nogi -rekao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading