SRBI POLOVIČNI NA STARTU ČETVROG DANA! Tamir Galanov poražen od Uzbekistanca u drugom kolu!
BSS

 

Srpski bokser Tamir Galanov nije uspeo da se plasira u treću rundu Svetskog prvenstva u boksu nakon poraza od Uzbekistanca Šakobidin Zoirova.

Galanov je pokušao da odgovori na odlične udarce rivala, ali su sudije jednoglasnom odlukom presudile i korist protivnika te je naš predstavnik ostao bez šanse za medalju.

Sa druge strane, Sadam Magomedov plasirao se u treću rundu Svetskog prvenstva u kategoriji do 92 kilograma nakon pobede nad Brazilcem Abnerom Tešeirom da Silvom.

SRBI POLOVIČNI NA STARTU ČETVROG DANA! Tamir Galanov poražen od Uzbekistanca u drugom kolu!

BSS

 

U popodnevom terminu od 18.00 časova prvi od naših boksera u ring će Semiz Aličić. Našem "Pinji" rival u lakoj kategoriji (do 60 kilograma) biće Valter Oupatana iz Laosa. Džejlan Toskić će boksovati prema najavljenom programu na samom kraju a rival u lako-srednjoj kategoriji (do 71 kg) biće mu opasni Vadim Musaev uz Rusije.

U sutrašnjem programu (subota, 30. oktobar) takođe će četvorica srpskih boksera se boriti za prolaz u završnicu. Omer Ametović u kategoriji do 48 kilograma sutra boksuje protiv Kazahstanca Termirtasa Jusupova u programu od 13 časova prvi je na programu (TV Arena 3 Premium). U istom terminu, ali nešto kasnije Vladimir Mirončuk izlazi u ring u kategoriji do 80 kilograma protiv Kana Ajkutsuna iz Turske.

U popodnevnom programu od 18.00 časova Pavel Fjodorov u kategoriji do 63,5 kilograma boksuje u drugom kolu protiv Turčina Kerema Ojzemana, a Almir Memić u kategoriji do 75 kilograma ukrstiće rukavice sa Kevinom Šumanom iz Nemačke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading