Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u boksu - Van Gog, Inna, Dejan Petrović, Miloš Biković...
BSS

Ostalo je još samo sedam dana do jednog od najspektakularnijih šampionata u istoriji boksa. Događaj će privući pažnju čitavog sveta, sa više od 100 zemalja učesnica. Poznati bokseri sa svih kontinenata dolaze u Beograd da se takmiče na najvišem nivou i odrede najbolje od najboljih.   

Organizatori obećavaju nezaboravan događaj sa vrhunskim bokserskim zvezdama, međunarodnim i lokalnim slavnim ličnostima i zvaničnicima. U ceremoniji će učestvovati legendarni boks šampion i ambasador AIBA-e Roj Džons Junior, srpski glumac Miloš Biković, međunarodni glumac Said Taghmaoui, dvostruki svetski šampion AIBA-e Roberto Kamareljo i nemačka bokserka Zeina Nassar.

“Ovo će biti velika proslava boksa”, rekao je predsednik AIBA -e Umar Kremlev i dodao: „Želimo da pokažemo celom svetu koliko je bokserska porodica jedinstvena i jaka. Ovaj događaj biće vrhunac godine za muška takmičenja. Radujemo se što vidimo naše vrhunske sportiste koji se takmiče za titulu prvaka sveta”.

Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u boksu - Van Gog, Inna, Dejan Petrović, Miloš Biković...

BSS

 

Istog mišljenja je svetski bokserski as Roj Džons Junior.

„Zaista cenim ovu priliku da budem deo AIBA porodice i predstavljam boks kao AIBA ambasador. Ovo je novo poglavlje AIBA -e koje obećava da će pružiti poštenu šansu i poštenu borbu za svakog boksera sveta”.

Francusko-američki glumac Said Taghmaoui, poznat i po ulozi u čuvenoj franšizi Džon Vik, pasionirani je ljubilje plemenite veštine i biće gost Beograda i spetakla u Areni.

“Tako sam ponosan što sam ambasador AIBA -e kao strastveni ljubitelj boksa dugi niz godina. Jedva čekam da dođem u Srbiju, da vidim uzbudljive borbe i krunisane nove šampione sveta. Biće to veliki događaj“.

Slavna rumunska pevačica INNA, Dejan Petrović i Van Gog bend biće glavni akteri programa svečane ceremonije otvaranja Svetskog šampionata u Štark Areni. Gledaoci će uživati u nezaboravnim predstavama. Ono po čemu će ovaj 21. AIBA šampionat sveta u boksu za muškarce ostati zauvek u istoriji su i značajne novčane nagrade koje će po prvi put biti dodeljene osvajačima medalja na turniru, nagradni fond je 2,6 miliona dolara. Osvajači zlatnih medalja u svakoj kategoriji dobiće 100.000 dolara, srebro donosi 50.000 dolara, a oba bronzana boksera (polufinalista) biće nagrađena sa 25.000 dolara.

Zvanični partner za prodaju ulaznica je firma Efinity, ulaznice možete kupiti putem web stranice www.ddtickets.rs/SR/Efinity/2021/ ili na blagajni Štark Arene u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading