ŠABAC OBOJEN U CRVENO-BELO! Šest medalja za boksere Crvene zvezde na prvenstvu Srbije!
BK Crvena zvezda

 

Crveno-beli su se na najjačem nacionalnom pojedinačnom takmičenju predstavili u odličnom svetlu i u finalu koje je održano na Trgu šabačkih žrtava osvojili su dve zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.

Šampion Srbije u velter kategoriji (do 67kg) postao je Vahid Abasov koji je u finalu savladao klupskog druga Ognjena Vujičića koji je tako osvojio srebrno odličje. U istoj kategoriji do bronze je došao i naš Uroš Simjonović.

ŠABAC OBOJEN U CRVENO-BELO! Šest medalja za boksere Crvene zvezde na prvenstvu Srbije!

BK Crvena zvezda

 

Titulu prvaka Srbije osvojio je i Sadam Magomedov koji je slavio u teškoj kategoriji (do 92kg).

Bokseri Crvene zvezde osvojili su još dve bronzane medalje i to u srednjoj kategoriji (do 75kg), Sandro Poletan i Dejan Dašić.

- Hvala svima koji su ispratili ovoj događaj, veoma bitan za nas i naš boks. Lično ne mogu da sakrijem zadovoljstvo što sam deo ekipe koja pobeđuje, koja nema vremena za poraz. S pravom mogu reći da Zvezda može biti ponosna na svakog pojedinca koji je sa sobom poneo trofej svog uspeha. Dve zlatne, jedna srebrna i tri bronzane medalje, srušile su svaku sumnju u njihov uspeh. Bio sam siguran da će biti ovako, jer beskrajno verujem u ove sjajne momke i njihov kvalitet. Ponosan sam na celu ekipu, na sve što su pokazali i dokazali… Hvala im na svakoj kapi znoja, na upornosti, na uspehu, na tome što smo postali bogatiji za 6 medealja. Siguran sam, i tvrdim da će svako sledeće prvenstvo biti još bolje i uspešnije - istakao je Zlatko Došljak, sportski direktor Crvene zvezde.

ŠABAC OBOJEN U CRVENO-BELO! Šest medalja za boksere Crvene zvezde na prvenstvu Srbije!

BK Crvena zvezda

 

Ovo takmičenje je bilo i poslednje kontrolno i ujedno izborno za najbolje boksere u Srbiji koji će predstavljati našu zemlju na Svetskom prvenstvu koje se održava od 24. oktobra do 6. novembra u Štark areni u Beogradu. Crvenu zvezdu će na Svetskom prvenstvu predstavljati Vahid Abasov i Sadam Magomedov.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading