VIŠE OD SPARINGA Sudar bokserskih titana na "Marakani": Borovčanin protiv Kremleva (VIDEO)
BSS

 

U sali Bokserskog kluba Crvena zvezda jutros je u trenažnom ringu održan nesvakidašnji sparing duel između dva velika šampiona.

Legendarni Rus Umar Kremlev, predsednik Svetske bokserske federacije (AIBA), udario je na brata Nenada Borovčanina, prvog čoveka BSS. Dva velika prijatelja su pokazala da ni kao uspešni funkcioneri nisu "zarđali". Naprotiv, Kremlev i Borovčanin su posle trčanja na atletskoj stazi Marakane u ringu pokazali deo šampionskog repertoara kao najavu za Svetski dan boksa koji će sutra biti održan u Beogradu, na Trgu Republike s početkom od 18 časova.

Podsećamo, spektakl će otvoriti promo treningom Roj Džons Junior i 500 boksera koji će činiti špalir u boji srpske zastave. Legendarni američki bokser ponovo u srpskoj prestonici, gde je pre dva meseca bio gost i kao promoter Svetskog prvenstva u boksu najavio ovaj događaj koji će biti održan u beogradskoj Areni od 26. oktobra do 6. novembra 2021. godine.

Domaćin Umaru Kremlevu juče je bilo novo rukovodstvo Bokserskog kluba Crvena zvezda - predsednik Vladan Miketić i direktor crveno-belih Zlatko Došljak.

Miketić se zahvalio Kremlevu na dolasku na Marakanu, a prvi čovek AIBA se pohvalno izrazio o čelnicima crveno-belih za koje je rekao da je uveren da će napraviti mnoge bokserske šampione. Ovom prilikom Kremlev je najavio i donaciju za renoviranje sale u kojoj je trenirao, a uskoro će posetiti i Bokserski klub Partizan, svestan koliki je značaj za Srbiju i Beograd da se razvije ovo veliko rivalstvo između dva prestonička kluba.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading