PEVAĆE GORAN BREGOVIĆ, MARIJA ŠERIFOVIĆ I COBI Svetski dan boksa u Beogradu biće do sad neviđeni spektakl
BSS

Neviđenski scenski doživljaj na našim prostorima sprema se 27. avgusta, kad će centar srpske prestonice zasijati poput Las Vegasa. U znak podrške domaćinu SP, AIBA je našem glavnom gradu dodelila organizaciju centralnog događaja u okviru Svetskog dana boksa koji će širom planete biti održan na različitim lokacijama.

PEVAĆE GORAN BREGOVIĆ, MARIJA ŠERIFOVIĆ I COBI Svetski dan boksa u Beogradu biće do sad neviđeni spektakl

BSS

 

Da će događaj biti spektakularan i da će okupiti ogroman broj ljudi, dokaz su i koncerti koje će održati Goran Bregović, Marija Šerifović i Cobi. 

I to nije sve!

- Svi zainteresovani će imati privilegiju da im čas boksa održi jedan od najboljih boksera svih vremena - Roj Džons Junior! Legendarni šampion jedva čeka da dođe u Beograd. Roj Džons je ujedno i promoter Svetskog prvenstva u Beogradu - rekao je nedavno predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Prestižni događaj koji promoviše "plemenitu veštinu" biće na TV prenošen u velikom broju zemalja u svetu pa i Grad Beograd vidi svoju šansu kroz obogaćivanje turističke ponude tokom Svetskog dana boksa, a naročito tokom Svetskog šampionata.

- Grad i država su puno pomogli u vraćanju boksa na mapu sveta, sad je na nama da napravimo buduće šampione. Srbija ima ogroman potencijal - tvrdi Borovčanin.

Na hiljade boksera biće obučeno u crvene, plave i bele majice BSS, čime će biti formirana dosad najveća "živa srpska trobojka".

Svi nabrojani razlozi znače samo jedno, svi na Trg sledećeg petka, 27. avgusta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading