STIŽE ROJ DŽONS JUNIOR!  Beograd će sijati kao Las Vegas!
EPA/SERGEI CHIRIKOV

Uz dosad neviđenski scenski doživljaj na našim prostorima, 27. avgusta će centar srpske prestonice zasijati poput Las Vegasa.

U znak podrške domaćinu SP, AIBA je našem gradu dodelila organizaciju centralnog događaja u okviru Svetskog dana boksa koji će širom planete biti održan na različitim lokacijama.

Prema svemu što najavljuje Bokserski savez Srbije na čelu sa Nenadom Borovčaninom, postoji opravdana procena da bi javni trening na Trgu republike mogao da zaseni događaj sa moskovskog Crvenog trga pretprošle godine kada je učešće uzelo više hiljada rekreativaca, dece, svih koji su sanjali da bar jednom u životu navuku bokserske rukavice.

Videćemo "spejs šatl"!

"Alo!" ekskluzivno otkriva kakav će "spejs šatl" sleteti 27. avgusta na Trg republike. Čitav ring za promo borbe biće obasjan laserima i raznoraznim muzičko-scenskim efektima koji podsećaju na pozornice sa najvećih svetskih koncerata.

- Svi zainteresovani će imati privilegiju da im čas boksa održi jedan od najboljih boksera svih vremena - Roj Džons Junior! Legendarni šampion jedva čeka da dođe u Beograd. Roj Džons je ujedno i promoter Svetskog prvenstva u Beogradu - kaže Borovčanin.

Prestižni događaj koji promoviše "plemenitu veštinu" biće na TV prenošen u velikom broju zemalja u svetu pa i Grad Beograd vidi svoju šansu kroz obogaćivanje turističke ponude tokom Svetskog dana boksa, a naročito tokom Svetskog šampionata.

- Grad i država su puno pomogli u vraćanju boksa na mapu sveta, sada je na nama da napravimo buduće šampione. Srbija ima ogroman potencijal - tvrdi Bortovčanin.

 

U bojama srpske zastave

Još se prepričava javni trening na Crvenom trgu u Moskvi, a slika koja će iz Beograda biti poslata u svet već sada je izvesno - biće jedinstvena. Na hiljade boksera biće obučeno u crvene, plave i bele majice BSS, čime će biti formirana dosad najveća "živa srpska trobojka".


Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading