JURIŠ U NOVE POBEDE! Miketić novi predsednik bokserskog kluba Crvena zvezda!
Foto: privatna arhiva

 

Bokserski klub Crvena zvezda je danas održao redovnu skupštinu i izabrao novog predsednika Vladana Miketića, koji će obavljati dužnost u narednom periodu. Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha.

- Posle dvadeset uspešnih godina prepuštamo klub mlađim članovima. Bokserski klub Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu sreću u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu - rekao je Manojlović.

JURIŠ U NOVE POBEDE! Miketić novi predsednik bokserskog kluba Crvena zvezda!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Bokserski klub Crvena zvezda u redakciji Alo!

Manojlović je posle 20 godina uspešnog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba, kao i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću, a novi predsednik crveno-belog bokserskog kluba nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera - rekao je Miketić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading