SRBIJA IMA VICEŠAMPIONA BALKANA! Dušan Savić ostvario sjajan rezultat i doneo srebrno odličje iz Rumunije!
Privatna arhiva

Srbija može da bude ponosna na uspehe našeg bodibildera Dušana Savića. Još jedan sjajan rezultat i novo odličje stiže sa Balkanskog prvenstva.

Srpski bodibilder Dušan Savić ostvario je sjajan rezultat na IFBB šampionatu Balkana osvojivši srebrnu medalju u paklenoj konkurenciji.

Ušao je u finale, a tamo ga je čekao momak koji se slobodno može reći, nema šta nije osvojio.

SRBIJA IMA VICEŠAMPIONA BALKANA! Dušan Savić ostvario sjajan rezultat i doneo srebrno odličje iz Rumunije!

Privatna arhiva

 

Savić svestan činjenice kome ide na megdan, ni jednog trenutka nije posustao i jurišao je, na ozbiljno spremnog konkurenta.

Upravo je Savić bio u centru pažnje u Rumuniji, privilegija je bila gledati ga kako samouvereno juriša na pobedu iako je konkurencija nikada jača jer je bilo više od 150 takmičara.

- Ostavljeno je “srce na terenu” išlo se do kraja, jurila se pobeda, ali jednostavno dečko koji je pobedio je ozbiljan takmičar i ja mu naravno čestitam. Nijednog trena nisam ni pomislio da ću izgubiti ili da je on od mene bolji, verovao sam do kraja da je pobeda moja. Najveću snagu mi je upravo sms porukom poslao moj mladi brat Žarko Savić koji je meni najbitniji član mog tima, ali ovog puta nije bio sa mnom, ali je dokazao da je telepatija čudo i u momentima kada mi je bilo najteže, stiže mi ova poruka od njega “Samo ti znaš kakva je to borba. Iza scene. Sam. Dok drugi i dalje tapšu. Ne znajući o njoj ništa. Znaš da si išao srcem. Samo istina prelazi rampu. Zato odlaziš kao šampion!", poručio je Žarko. Upravo ta poruka mi je pomešala osećanja, čak naterala suze na oči, ali baš tada sam mu rekao ovo je za tebe, ništa ne brini pobeda je moja - rekao je Dušan Savić.

 

 

 

Zanimljivo je da se konstantno tim ljudi koji sarađuju sa Savićem proširuje i kako nam je Savić nagovestio u planu su par potpisivanja novih ugovora sa veoma jakim sponzorskim kućama koje žele da upravo sportista kakav je Savić bude njihovo zaštitno lice.

Ali to nije sve, kako čujemo Savić izlazi van granica sporta, pa ćemo ga uskoro viđati u muzičkim spotovima i u pojedinim filmskim ostvarenjima, gde će se oprobati i kao glumac.

Podsećanja radi, Dušan iza sebe ima 45 takmičenja i 42 osvojenih medalja, od kojih 23 zlatne, 11 srebrnih i 8 broznanih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading