UDOVIČIĆ SA ŠAMPIONIMA Ministar omladine i sporta se u Istočnom Sarajevu susreo sa trofejnom porodicom Majdov: Idemo hrabro, za nove medalje, za ispisivanje istorije!
Foto: Printscreen/instagram

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić susreo se danas sa našim džudo šampionima, ocem i sinom Ljubišom i Nemanjom Majdovim u Istočnom Sarajevu.

Nemanja je nedavno napravio podvig kome se divila cela planeta, sa polomljenim zubima i vilicom nije odustao, već je osvojio bronzu na Gren slemu u Kazanju.

Udovičić je ovom prilikom poručio šampionima da u budućnost idu hrabro do novih medalja, kao i da će na taj način ispisati istoriju.

- Susret sa našim šampionima u Istočnom Sarajevu! Idemo hrabro, za nove medalje, za ispisivanje istorije - poručio je Udovičić.

Ljubiša Majdov je najtrofejniji srpski džudo trener svih vremena, a zajedno sa svojim sinom piše istoriju ovog sporta.

Ljubiša je jednom prilikom za medije izjavio kako se trudi da svom sinu Nemanji više bude trener, nego otac. Rekao je i kako su počeli u skromnim uslovima, kao i da su samo uz trud i vežbu stigli do vrha.

Ljubiša Majdov je zvanični trener reprezentacije Srbije na svim oficijalnim takmičenjima evropske i svetske Džudo federacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading