Meridian
Promo
Meridian

Promo

Meridian, Foto: Promo

U moru velikog broja ponuda za crni petak, Meridianbet se uvek izdvaja iz mase i donosi neodoljivo dobre promocije, bonuse i spinove, koji pružaju mnogo pogodnosti i donose ogroman broj razloga za radovanje.

Šansa da se osvoji fantastičan bonus, koji može dostići cifru i do 5000 RSD je upravo stigla i predstavlja ponudu koja se ne odbija.

Ono što sve zanima najviše je pitanje - šta je potrebno uraditi kako bi se osvojio ovaj bonus na depozit, koja su pravila?

Put do bonusa je veoma jednostavan. Svako ko bude uplatio depozit na crni petak, dobiće 10% bonusa do maksimalnih 5000 RSD po igraču. Način uplate nije bitan. Dakle, bonus je svima nadohvat ruke.

Mesto nam je poznato - Meridian, vreme takođe - crni petak. Dakle, samo jedno deponovanje vas deli od sjajnog bonusa.

Meridianbet je oduvek mesto gde se svakodnevno rađaju nove, sjajne promocije i mnogo iznenađenja, pa je i ova Black Friday promocija potvrdila da ukoliko tragate za bonusom, koji vam može doneti mnogo novca, onda je Meridian prava destinacija ka kojoj treba da se uputite.

Kako do spinova?

Lako. Svako ko deponuje i tu sumu izvrti na slotovima, dobija 50 besplatnih spinova.

Dobijeni spinovi se mogu iskoristiti na sledećim igrama: Fenghuang, Hot Hot Halloween, Knockout Football, Magic Oak, Mount Mazuma, Oceans Call, Shoguns Land, Wicked Witch.

Dakle, uživanje u omiljenim igrama donosi čak 50 besplatnih spinova i zato je najbolji provod za crni petak upravo u Meridian kazinu.

Sjajne promocije, koje će se održati na crni petak, donose bonus i spinove na najjednostavniji način, bez mnogo muke i komplikovanih pravila. Nema zamršenih uslova, već je staza do fenomenalnih nagrada najlakša ikada. Ima li boljih nagrada? - Nema! Zato treba zabeležiti datum 29. i 30. novembar, mesto Meridian, jer ovakvi pokloni se ne odbijaju!

Black Friday u Meridianu - događaj koji se ne propušta!