Crvena zvezda - Mornar
Alo Marko Metlas
Braun Dženkins Crvena zvezda

EPA Novak Djurovic

Braun Dženkins Crvena zvezda, Foto: EPA Novak Djurovic

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su treću uzastopnu pobedu u Evroligi, posle Žalgirisa i Valensije, pala je Olimpija iz Milana i to na domaćem terenu! Najzaslužniji za ovu mini-seriju crveno-belih je dugoosporavani Lorenco Braun kojii je konačno proigrao!

Morali su da čekaju navijači Zvezde da se ovaj Amerikanac privikne na evropsku košarku pošto mu je upravo Beograd prva destinacija sa starog kontinenta, ali neki navijači, ustvari mnogo njih nisu imali razumevanja za adaptaciju ovog igrača!

Kako su pisali o svom košarkašu možete da vidite na fotografijama ispod, ovo su sve korisnici Tvitera koji su se oglašavali "vrućim glavama" posle početnih poraza Zvezde u najelitnijem takmičenju!

Lorenco Braun

twitter printscreen

Lorenco Braun, Foto: twitter printscreen

Kao što možete da vidite, veoma negativni komentari na račun Amerikanca, ali tu nisu prestajale kritike, neki su otišli i korak dalje u uvredama...

Lorenco Braun

twitter printscreen

Lorenco Braun, Foto: twitter printscreen

Sada su navijači promenili ton, svesni su da je Lorenco Braun lider Crvene zvezde. Novom sjajnom partijom, protiv Armanija, oduševio je navijače kluba s Malog Kalemegdana.

A za Amerikanca sada stižu samo reči hvale:

Kakav je vaš komentar kada je u pitanju Lorenco? Da li su se navijači Zvezde žestoko ogrešili o Amerikanca?