Zmija
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Zamislite da skačete na trambolini, pokušavate da izvedete neki trik i odjednom shvatite da se pored vas nalazi zmija. To se upravo dogodilo jednom čoveku čiji je susret sa zmijom postao viralni hit na internetu. Snimak traje svega 7 sekundi, ali garantuje bar 5 minuta smeha, najviše zbog specifičnog "krika" koji čovek ispušta.

Na snimku se vidi kako čovek skače na trambolini, a onda iznenada primeti zmiju pored sebe. Njegova reakcija je nešto što je nasmejalo mnoge - specifičan "krik" koji je ispustio dok se trudio da što pre napusti trambolinu. Mnogi su komentarisali da bi se i sami verovatno isto tako ponašali da su se našli u istoj situaciji.


Video je ubrzo postao viralni hit na društvenim mrežama, a mnogi su ga podelili sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli da se nasmeju neobičnom susretu čoveka i zmije na trambolini.

Ovaj video nas podseća da zmije nisu rezervisane samo za divljinu, već da se ponekad mogu naći i u urbanoj sredini. Uprkos tome što većina zmija nije opasna po ljude, njihov neočekivani susret sa ljudima može biti prilično zastrašujuć, što je ovaj video sjajno ilustrovao na humorističan način.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading