sunčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: U slučaju da ste privatnik neophodno je da doneste bitnu odluku u što kraćem roku. Problem je što niste sigurni koja varijanta je bolja. Najbolje da se oslonite na intuiciju.


LJUBAV: Tajna veza je i dalje aktuelna. U potpunosti ste posvećeni voljenoj osobi, uživate i trudite se da što više vremena provedete zajedno. Veza je intenzivna i strastvena.

ZDRAVLJE: Budite pažljivi u saobraćaju. Bilo bi dobro da nigde ne žurite. Moguće su povrede. Najugroženiji su ekstremiteti: ruke i noge i to desna strana.

BIK

POSAO: Saradnja sa kolegama je na visokom nivou. Imate poverenje u sebe, kolege i smatrate da su planovi dostupni. Prilično ste ambiciozni i imate visoke ciljeve.

LJUBAV: Druga polovina insistira na učestaloj komunikaciji i kontaktu. Izlazite joj u susret pošto i vama prija intenzivan tip veze. Odnos je harmoničan i stabilan.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Možete jedino da odete na kontrolu vezanu za enodkrini sistem ili ukoliko ste ženskog pola, kod ginekologa. Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i sve se odvija regularno. Problemi vas očekuju na polju finansija. Skloni ste da na brzinu iskeširate neki novac i da se posle kajete zbog toga.

LJUBAV: Vaš partner je centar vašeg univerzuma. Sve ste podredili njemu i u svemu mu ugađate. Zadovoljstvo nalazite u služenju voljenoj osobi. Malo preterujete s time.

ZDRAVLJE: Skloni ste povredama i to u kući. Ruke i noge su osetljive, pa možete pasti i povrediti se ili prilikom kuvanja možete se ispeći. Prilično ste nespretni danas.

RAK

POSAO: Današnji dan posvećujete razmeni informacija i dogovorima. Imaćete sastanke, bićete na vezi na kolegama, razmenjivaćete emailove i uspeti da formulišete planove.

LJUBAV: Previše ste posvećeni poslu. Partner se oseća zanemareno, a vi to ne primećujete. Partner započinje komunikaciju sa drugom osobom i tajni flert čega niste svesni.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Skloni ste povredama do kojih može doći u slučaju da žurite ili usled manjka koncentracije ili neopreznosti. Noge su najugroženije.

LAV

POSAO: Ulažete puno truda u poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima. Zadovoljni ste kako se ona odvija i verujete da će trajati duži vremenski period. Ponosni ste na uspeh.

LJUBAV: Nikako da pokažete otvoreno svoje emocije simpatiji. Imate redovnu komunikaciju, ali druga strana počinje da gubi interesovanje jer smatra da vas ne zanima.

ZDRAVLJE: Nema nekih značajnih dešavanja na polju zdravlja. U toku je povoljan period za hronične probleme tako da vas uglavnom oni muče, a vezani su za kosti i pritisak.

DEVICA

POSAO: Previše ste fokusirani na poslovne razgovore sa kolegama. Iz tog razloga vaš posao trpi. Nikako da odredite svoje konkretne obaveze upravo zbog te silne priče.


LJUBAV: Uživate u braku. Voljena osoba vam ugađa na sve moguće načine, želi da vas usreći, ispuni sve želje. Osećate se voljeno, paženo i maženo i prija vam ponašanje partnera.

ZDRAVLJE: Cirkulacija nije najbolja.  Vašem organizmu je potrebno da se više krećete, previše ste neaktivni.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuju vas problemi koje nećete uspeti da rešite. Neophodno je donošenje značajnih odluka vezanih za promenu poslovanja.

LJUBAV: Ne osećate se najbolje u vezi. Niste zadovoljni i pitate se da li je moguće da dođe do poboljšanja odnosa sa partnerom. Imate utisak da partner ne ume da vas usreći.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da se nešto posebno trudite oko zdravlja. Uglavnom odmarate dovoljno i eventualno pijete suplemente koji ste sami izabrali.

ŠKORPIJA

POSAO: Situacija na poslu je generalno stabilna. Mogući su problemi jedino u kontaktu sa inostranim saradnicima. Skloni su da lako menjaju priču i planove što vam smeta.

LJUBAV: Brak je stabilan i vi ste generalno zadovoljni njime. Vaša partnerka se dopada kolegi koji pokušava da je osvoji. Niste svesni da imate konkurenta koji je uporan.

ZDRAVLJE: Generalno oblast zdravlja je solidno prikazana. Skloni ste upalama naročito mokraćnih kanala. Glava je osetljiva i može doći do prolazne glavobolje.

STRELAC

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Volite da radite. Na poslu nema nikakvih problema. Ovo je prilično zadovoljavajući poslovni period u smislu da ima posla, ali nema stresa.

LJUBAV: Flertujete na poslu i uživate u tome. Iako je sve počelo kao šala, pravljenje dobre atmosfere itd. situacija se promenila. Intenzivno mislite na drugu osobu i emocije vam jačaju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da posvećujete neku veću pažnju organizmu. Jednostavno je takav period u toku kada se ne vide problemi u ovoj oblasti.

JARAC

POSAO: Prilično ste pod pritiskom na poslu. Obaveze samo pristižu i ne znate šta prvo da odradite. Neke stvari radite u žurbi, nedovoljno koncentrisani i pravite greške.

LJUBAV: Izašli ste iz svoje konfort zone. Ne samo da ste se zaljubili, nego ste i prilično romantični. Voljena osoba uživa u romantičnoj večeri i vašoj pažnji.

ZDRAVLJE: Na poslu može doći do napetosti prolaznog tipa. U jednom momentu imaćete utisak da imate previše obaveza, ali kad ih budete regulisali bićete opušteniji.

VODOLIJA

POSAO: Sa kolegama se ne razumete najbolje. Imate utisak da ne samo da ne prihvataju vaše ideje, nego ih uopšte ne razumeju. Zbog toga ćete biti iznervirani i razočarani u njih.


LJUBAV: Imate simpatiju, ali se plašite da joj priznate svoja osećanja. Strah vas je da vas druga strana ne odbije jer smatra da je vaš odnos prijateljskog tipa.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu. Digestivni sistem je osetljiv. Prisutna je mogućnost da pojedete nešto što vam ne odgovara zbog čega će organizam odmah da reaguje.

RIBE

POSAO: Prilično ste tajnoviti kada je posao u pitanju. Poslovne planove zadržavate za sebe da ih neko ne bi preuzeo. Očekuje vas i poslovni sastanak koji držite u tajnosti.

LJUBAV: Oblast braka je odlično prikazana. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerom, njegovim razumevanjem i ljubavlju. Druga strana vam rado izlazi u susret.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolesni ili ste pod terapijom možete očekivati značajno poboljšanje zdravstvenog stanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading