Devojke
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Ako ste ovih dana skrolovali po društvenim mrežama, sigurno ste naišli na barem jedan video devojke sa hashtagom #hawk tuah. Samo na TikToku je u poslednjih nekoliko dana objavljeno 14 miliona videa sa tim haštegom. Ako vam je ovaj video promakao, evo o čemu je reč.

Devojka je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influensera sa Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama.

Neobičan odgovor postao hit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim & Dee TV (@timanddeetv)

Tako su zaustavili i ovu devojku, koja je, sasvim neočekivano, postala viralna senzacija. Influencer je nju i njenu prijateljicu zaustavio tokom noćnog izlaska u Nešvilu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Devojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj "hawk tuah" i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, "hawk tuah" je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Video je objavljen na Instagramu 11. juna i otad se munjevito proširio društvenim mrežama. Mnogi su devojku opisali kao vrlo harizmatičnu i šarmantnu, pa ih je zanimalo ko je ona. Strani mediji pišu da joj je ime Hejli Velč, ali na žalost njenih brojnih fanova, to je jedino što se zasad zna. Nakon što se njen video proširio društvenim mrežama, Hejli je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama.

Osvojila internet

Osim raspitivanja, brojnih kompilacija videa na TikToku i ostalog, X je prepun memova na račun ove devojke. Uz to, dobila je nadimak Hawk Tuah devojka.

"Nadao sam se da sam se samo ja zaljubio u nju, ali čini se da se zaljubio ceo svet", dodao je jedan tiktoker.

"Ova cura je osvojila internet", pišu komentatori.

Ali tu još nije kraj. Izraz hawk tuah počeo se štampati na kape, majice... "Ova devojka je ujedinila svet više nego iko drugi ikada", našalio se jedan tviteraš.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading