horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nepovoljan je dan za komunikaciju sa predstavnicima sedme sile. Bilo bi dobro da izbegnete pojavljivanje u javnosti jer su velike šanse da ostavite nepovoljan utisak.
LJUBAV: Brak je stabilan, ali se u blizini vaše partnerke nalazi osoba koja želi da je osvoji. Nema pokazatelja da druga strana može da vam ugrozi brak, ali može da izazove ljubomoru.
ZDRAVLJE: Imate odličan imunitet. Organizam je jak i pod zaštitom tako da vas ne očekuju nikakvi ozbiljni zdravstveni problemi. Ako vas zanima trudnoća iskoristite današnji dan.
 

BIK

POSAO: Posao ste apsolvirali i on se odvija po planu. Razmišljate da je vreme za poslovne promene i nove izazove. Imate utisak da ste spremni da započnete privatni biznis.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Imate redovnu komunikaciju sa simpatijom, ali od druge strane očekujete inicijativu po pitanju ulaska u vezu.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da nešto posebno preduzimate u cilju održanja zdravlja. Imunitet je jak. Bilo bi dobro kada bi bili fizički aktivniji
 

BLIZANCI

POSAO: U slučaju da ste privatnik konačno ćete rešiti sudski spor u svoju korist. Ukoliko posao ima veze sa medijima ostavljate odličan utisak u javnosti.
LJUBAV: Zaljubljeni ste, ispunjeni, zadovoljni. Ne možete da nađete nijednu manu ili nedostatak voljenoj osobi. Smatrate je idealnom, baš kao vašu vezu.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas nikakvi problemi na polju zdravlja. Organizam vam je snažan, imunitet naglašen. Fizički ste aktivni što dodatno pospešuje vaše ionako dobro stanje.
 

RAK

POSAO: Očekuje vas period povećanog obima posla. Srećom ste dobro organizovani, ne upadate u paniku i sve obaveze odrađujete profesionalno i na vreme.
LJUBAV: Toliko ste zadovoljni vezom da razmišljate o braku i deci. Partner se za sada ne izjašnjava po tom pitanju. Jako ste se vezali za partnera i želite da veza napreduje.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom prolaznog tipa. Problem nastaje na nervnoj bazi, pa kada se budete stabilizovali i problem će proći. Nema potrebe za upotrebom lekova
 

LAV

POSAO: Vaše samopouzdanje je na silaznoj liniji. Na poslu vas očekuje puno teškoća koje ne uspevate da rešite što prolongira realizaciju poslovnih planova.
LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali ih krijete od okoline. U toku je tajni flert u kome maksimalno uživate. Ne želite da iko sazna za ova ljubavna dešavanja.
ZDRAVLJE: Očekuje vas pad raspoloženja. Osećate se neuspešno jer niste rešili probleme na poslu. Moguć je gubitak apetita psihosomatskog tipa. Ovo neće dugo trajati
 

DEVICA

POSAO: Prilično ste napeti na poslu. Posao se ne odvija na očekivani način. Iskrsavaju neplanirane teškoće koje usporavaju proces rada. Brinete što ne uspevate da ih prevaziđete.
LJUBAV: Bračnom partneru je potreban jedan pogled na vas da bi znao u kakvom ste raspoloženju. On je pun podrške i pokušava da vas opusti. Veruje da preterujete sa poslom.
ZDRAVLJE: Dešavanja na poslu uzimate previše lično. Neraspoloženi ste i patite od manjka samopouzdanja. Ne treba da budete tako strogi prema sebi. Setite se svojih uspeha.
 

VAGA

POSAO: Privatni biznis se ne razvija u željenom pravcu. Štaviše, prisutni su problemi koje ne uspevate da rešite, posao stagnira, a vi se jako loše osećate zbog trenutne poslovne situacije.

LJUBAV: Jako vam prija flert. Ne želite da priznate sebi da situacija nije toliko neozbiljna kako je predstavljate. Zainteresovani ste i trudite se da drugu stranu ,,slučajno’’ sretnete.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nema loših dešavanja. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolestni ili ste još uvek na terapiji sledi vam evidentno poboljšanje.
 

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslu nema značajnijih dešavanja. Sve držite pod kontrolom. Maksimalno ste skoncentrisani da obaveze i uspešno ih obavljate. Zadovoljni ste situacijom na poslu.
LJUBAV: U emotivnom smislu ste prezadovoljni. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom i da joj pokažete koliko su duboke i iskrene vaše emocije.
ZDRAVLJE: Organizam vam je snažan. Imate jako odgovoran odnos prema njemu. Radite sve što je u vašoj moći da održite zdravlje i u tome i uspevate.

STRELAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik očekuje vas komunikacija sa strancima. Iskreno se nadate da će doći do zajedničke saradnje. Nemojte biti nestrpljivi. Druga strana želi da vas proveri.
LJUBAV: Imate potrebu da vreme provodite isključivo sa voljenom osobom. Planirate kraći put na kome ćete se posvetiti jedno drugom. Unapred se radujete putovanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Malo ste opušteni kada je hrana u pitanju pa se može desiti da preterate sa njenim unosom. Generalno se ne vide neki ozbiljni zdravstveni problemi

JARAC

POSAO: U slučaju da ste privatnik prezadovoljni ste situacijom na poslu, kolegama i rezultatima rada. Vaš cilj je da poboljšate finansije u što kraćem vremenskom periodu.
LJUBAV: Veza ne napreduje najbolje. Vi ste prilično pasivni i stidljivi, dok druga strana ima sličan problem. Ne snalazite se najbolje u sferi ljubavi, ali ne odustajete od veze.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je u padu. Imate subjektivan i privremen utisak da ste neuspešni. Nije vam jasno šta treba da uradite da bi se osećali bolje u psihološkom smislu

VODOLIJA

POSAO: Na poslu vas očekuju problemi koje ne uspevate da rešite. Nemate snagu da se suočavate sa njima. Sem toga, niste čak ni sigurni da li možete da ih rešite.
LJUBAV: Imate intenzivnu komunikaciju sa simpatijom. Nijedno od vas dvoje još uvek nije spomenulo vezu. Uplašeni ste da zbog toga druženje ne ostane na nivou prijateljstva.
ZDRAVLJE: Psihološki ste u debelom minusu. Razmišljate negativno po pitanju posla, zdravlja, finansija. Nisu stvari toliko crne nego ih vi tako percipirate.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste privatnik očekuje vas uspešan dan. Posao toliko dobro ide da se predstavnici medija interesuju za vas. Ponosni ste na uspeh i pristajete na razgovor.

LJUBAV: Sa partnerom niste na istoj talasnoj dužini. Njemu je potreban razgovor, razmena misli, intelektualna interakcija. Vi želite zagrljaj, emociju, ljubav.
ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Organizam je jak, u fazi regeneracije. Jako vam prija odmaranje. Možete se odlučiti za odlazak na masažu ili plivanje radi relaksacije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading