Taksista
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Deni B. i Džon Džonson se nisu videli više od 20 godina. Dobri prijatelji su razdvojeni sudbinom na početku novog milenijuma, a onda su se jednog dana ponovo spojili u neočekivanim okolnostima, u Denijevom taksiju.

Naime, kada je Deni prihvatio vožnju, nije mu palo na pamet da će sresti nekoga sa kim je provodio dosta vremena, a Deni i Džon su svojevremeno radili u poznatom noćnom klubu Dalas, Deni kao menadžer bara i barmen, a Džon kao šef osiguranja.

Kad ga je video umalo se zagrcnuo od šoka

Trenutak kada su shvatili da su udaljeni samo nekoliko centimetara ponovo je postao hit na TikToku (preko osam miliona pregleda) i Redditu preko noći, toliko da su stotine korisnika tražile od Denija da objavi dužu verziju snimka, što je on i učinio u petak.

Tokom vožnje, njih dvojica su se prisetili mnogih uspomena i zajedničkih prijatelja i obećali jedan drugom da će se naći na pivu za dobra stara vremena.

@danny.b106 When you’re driving Uber, pick up a passenger, and realize its an old friend you aint seen in 20+ years #uber #uberdriver ♬ original sound - danny.b106
"Nadam se da više nikada nećemo izgubiti kontakt", napisao je Deni, koji je u nekoliko navrata u komentarima istakao koliko su obojica srećni svim izuzetno pozitivnim komentarima, a do sada ih je napisano skoro sedam hiljada.

"Ne mogu da verujem da je video postao viralan i dirnuo toliko ljudi. Hvala svima na ljubavi", zahvalio se.

@danny.b106 Part 2 of 3 or 4 (I’ll try to post by Monday). We Appreciate the love and the follows and glad we made people all over the world. Cant belive this went as viral as it did and touched so many. It’s truly humbling to us both give @John Johnson a follow. His laugh makes me laugh too….One Love #Uber #Uberdriver ♬ original sound - danny.b106
Inače, Deni i Džon su radili u klubu pod nazivom Fenomen, koji je bio popularno sastajalište društvenih krema Dalasa. Posetili su ga muzičari, sportisti, modeli, glumci...

(Kurir)

.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading