devojka se udala za prosjaka
Foto: Printscreen/instagram.com/jasmine_groganxo

Njihova ljubavna priča započela je kada je Jasmina ugledala beskućnika ispred jednog supermarketa i odlučila da mu ponudi novac, koji je on odbio.

Međutim, kada je videla da ima problema sa teškim cegerima, Macauley se ponudio da joj pomogne i ponese ih umesto nje.

Nakon ovog susreta, Jasmina i Macauley su se sreli u svratištu za beskućnike, gde je njihovo prijateljstvo počelo da se razvija. Jasmina je insistirala da mu kupi mobilni telefon kako bi ostali u kontaktu.

Zahvalan za njenu velikodušnost, Macauley joj je poslao poruku u kojoj joj se zahvaljuje i priznaje da ne može da prestane da misli na nju. Jasmina je osećala isto i pozvala ga je na ručak.

Njihova veza je brzo napredovala. Nakon nekoliko sastanaka, Jasmina je pozvala Macauleya da prespava kod nje, što je dovelo do toga da ostane mnogo duže.

Zaljubili su se i počeli da grade zajednički život. Macauley je počeo da radi na svom izgledu, obrijao je bradu, dobio nove zube i pronašao novi posao.

Danas su vereni i imaju dvoje dece. Jasmina i Macauley su veoma srećni zajedno i često objavljuju zajedničke fotografije i video snimke na društvenim mrežama, gde dobijaju mnogo podrške i pozitivnih komentara.

Mnogi ih nazivaju "anđelima na zemlji" i smatraju da imaju prelepu porodicu.

U poslednje vreme, Jasmina je počela da objavljuje manje porodičnih fotografija, a više eksplicitnijih sadržaja u provokativnim izdanjima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading