seks
Foto: Shutterstock

 Na stranici za razmenu iskustava, Quora, jedna žena podelila je svoju ispovest nakon što ju je suprug napustio posle 34 godine braka zbog mlađe osobe.

"Sa suprugom sam u braku 34 godine, prevario me i otišao da živi sa novom, daleko mlađom ženom. Zašto mi sada ponovo dolazi na vrata i želi biti intiman sa mnom?"

Njena ispovest izazvala je burne reakcije i komentare, posebno među ženama koje su se identifikovale s njenom situacijom. Evo nekoliko istaknutih odgovora:

 Jedna komentatorka je naglasila da je muškarac shvatio da njegova nova, mlađa partnerka neće za njega raditi sve ono što je njegova supruga radila više od 30 godina. Sav sjaj nove veze nestao je kad se uselio kod nje.

 “I nije samo do njega, već veruj mi, nisu retkost slobodne žene koje traže oženjene muškarce samo zato što su vezani i što s njom mogu biti samo honorarno. Njegov mozak koriste da im plaća račune, izvede ih u grad, možda odvede na nekoliko kratkih hotelskih odmora. Uviđate, nabrajam samo zabavne stvari. Da, jer kad je zabave dosta, on odveze svoju dosadnu stražnjicu kući, svojoj ženi koja mu robuje, a on dalje uživa ​​u blagodatima koje zaslužuje pravi suprug pun ljubavi.”

Januar

Foto: Shutterstock

 

 

 “Njemu sada nedostaje neko ko bi mu skuvao nešto na kašiku, oprao mu prljav veš, očistio malo, brinuo o deci, da ne nabrajam dalje. Bolje nemojte pristati biti intimna s njim, sad ste napokon vi na redu da odlučujete. Muškarci uvek misle da će krevet rešiti problem i da će se stvari vratiti u normalu.”

 "Ne, ne rešava se to tako, svaka pametna žena to zna i ne naseda na njihove glupe igre. Neka se lepo vrati svojoj ženici zbog koje vas je ostavio. Nadam se da ste od njega dobili sve što vam je trebalo dok se pakovao. Znam ja takve, dati će ti sve samo da se što pre odsele k svojoj prevarantkinji. Nemaju vremena čak ni za poštenu svađu jer su na putu u novi, srećni život. Barem tako misle."

 "On ne zaslužuje ništa od vaše dobrote i požrtvovnosti, vreme je da žanje ono što je sejao."

Jedna žena je podelila svoje iskustvo kako je njen bivši suprug pokušavao da se vrati, ali ona je ostala jaka i sada hoda uzdignute glave, dok se drugi smeju njenom bivšem suprugu.

Ovi komentari pokazuju različite perspektive žena koje su prošle kroz slične situacije i naglašavaju važnost samopoštovanja i samopouzdanja u suočavanju sa teškim životnim okolnostima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading