Bliznakinje sa ocem
Foto: Alo/Foto: Instagram printscreen

Bliznakinje Ava Mari i Lea Rouz osvojile su srca ljudi širom sveta i pre par godina proglašene su za najlepše.

Njihovu karijeru na mrežama, ali i kao modele godinama uspešno predvodi majka Džaki Klements, a u senci je do nedavno bio otac Kevin Klements, koji je izazvao pravu buru kada se pojavio u javnosti.

Kako su postale modeli?

Na njihov sedmi rođendan, 7. jula 2017. godine, Ava i Lea upisane su u modnu agenciju. Pored svojih aktivnosti poput plesa i plivanja, na njihov spisak dospela je i modna pista.

Brzo su privukle pažnju modne industrije. Vlasnik dečjeg butika, ubrzo se javio njihovoj majci i zatražio nekoliko njihovih fotografija. Iako nisu imale sredstava za profesionalnog fotografa, majka je uspela da napravi portfolio koristeći svoj stari fotoaparat.

Majka na meti kritika

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Njihova majka je često bila na meti žestokih kritika od strane javnosti kako je loš roditelj koji pritiska svoju decu, da zarađuje na njima, te da Ava i Lea izgledaju tužno dok poziraju.

 

A gde je otac u celoj priči?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Njihov otac Kevin privukao je pažnju javnosti, nakon što je par puta objavljena fotografija na kojoj pozira sa naslednicama. Žene širom sveta bile su saglasne u jednom "da je frajer i po od kojeg su bliznakinje nasledile lepotu".

 

Nekada je bio američki reprezentativac u plivanju i osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2003. godine, kao i učesnik Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

Borba sa opakom bolešću

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Porodica se pre pet godina suočila sa velikim izazovom, kada su im lekari saopštili da Kevin ima T-ćelijski akutni limfoblastični limfom i leukemiju, redak i agresivan oblik raka. Odmah je počeo sa hemioterapijama, a četiri godine kasnije, saopštio je javnosti da je pobedio opaku bolest.

 

Koštanu srž mu je donirao brat Kris, a transplatacija je bila uspešna. Nakon toga se vratio redovnim aktivnostima, te danas radi kao trener jednog ženskog tima u katoličkoj školi u Kaliforniji.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading