otkrivanje pola bebe
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/printscreen

Budući roditelji često buše balone, seku torte ili pale baklje iz kojih izlazi plavi ili roze dim, dok se prijatelji i rodbina vesele zajedno sa njima.

Iako su ovi događaji često lepi, neki ih ne podržavaju i smatraju ih pomodarstvom. Ipak, snimci ovih proslava su veoma popularni.

Među brojnim video zapisima, jedan je postao viralan na društvenim mrežama. Na snimku je prikazana majka budućeg oca, tj. bebina baka.

Kada je iz spreja izašao roze dim, budući roditelji su se odmah zagrlili od sreće. Otac je podigao majku i počeo da trči, dok ih je baka pratila.

Baka je tada uradila nešto što je izazvalo negativne reakcije.

Shvativši da bi trebalo da pusti buduće roditelje da uživaju u trenutku, prišla je slovima koja su pisala "boy" (dečak), iščupala ih iz zemlje i ostavila samo ona koja su pisala "devojčica".

Ovaj njen postupak izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Ljudi su reagovali kritikujući njeno ponašanje i nazivajući je toksičnom svekrvom.

Komentari su uključivali izraze sramote i blama, a mnogi su se nadali da je budući otac razgovarao sa svojom majkom nakon ovog incidenta.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading