Ljubav
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Ljubav često dođe kad se najmanje nadamo i nađemo je tamo gde nismo ni slutili. Venčanja znaju da probude emocije kod ljudi prisustvuju činu dvoje zaljubljenih koji sklapaju brak, međutim, nekad akteri nove ljubavne priče mogu biti i potpuno neočekivani likovi.

Ovakvu sudbinu doživela je Dezirej Vajt koja je podelila svoje iskustvo putem TikToka. O njenoj priči sada govori ceo svet, a video je pregledan više od 500.000 puta!

Ova lepotica danas uživa ljubavnu bajku sa suprugom Brajantom koji je njena najveća ljubav. Imaju četvoro dece i žive idiličnim životom. To je naizgled uobičajena ljubavna priča sa srećnim krajem. Međutim, kod njih dvoje ništa nije uobičajeno. Sam početak bio je itekako kontroverzan.

Brajan joj kumovao, pa izjavio ljubav

"Ja sam bila osoba kod koje je Brajant dolazio po savete o devojkama, a on je meni takođe davao savete o vezama. "Kliknuli" smo od samog starta, a u njemu je bilo nešto zbog čega smo se lako povezali", govorila je Dezirej dodajući da je njen bivši muž često išao bez nje na Brajantove žurke i na njima je varao sa drugim ženama.

To je tek kasnije saznala. Dezirej je pristala da se uda za bivšeg muža, a njemu je kum na venčanju bio Brajant. Kako je venčanje odmicalo, alkohol je počeo da utiče na svatove. Nekima je dao hrabrost da otvore dušu i kažu šta im je sve na crcu. Brajantu je koja čašica više bila okidač da priza da voli Dezijer.

"Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: "Zašto mi nisi dala priliku? Uvek bih se brinuo o tebi"", prisetila se ova plavuša, dodavši i da ga nije shvatila skroz ozbiljno jer je verovala da alkohol utiče na te reči.

Samo posle godinu dana braka Dezirej je shvatila da je suprug kontinuirano vara, pa je usledio razvod. Očekivano, rame za plakanje bio joj je upravo Brajant. U početku su bili prijatelji, međutim, prijateljstvo se razvilo u ljubav. Venčali su se i stvorili porodicu koja je mnogima uzor.

(Blic žena)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading