ikarija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na jednoj od poznatijih Fejsbuk grupa o letovanju u Grčkoj, jedna članica je podelila negativno iskustvo koje je doživela tokom drugog dana odmora.

- Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta. Verovatno ih je alarm zaustavio - podelila je svoje negativno iskustvo.

Kako je dalje navela, na tom mestu letuje već godinama, ali je ovo prvi da ovako nešto doživi. Ipak, lopovi se nisu tu zaustavili.

- Ovde dolazimo godinama. Pri tom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta. Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže a danas nam je tek drugi dan - napisala je razočarana turistkinja.

Komentari podrške

Komentari ispod objave su se nizali u znak podrške i zahvalnosti na podeljenom apelu.

"Hvala što ste podeli sa nama i uputili apel da ostali članovi povedu malo računa gde parkiraju svoje automobile", "Topao savet — zaključavajte rezervoare goriva na plažama i parkinzima", "Na žalost i nama su prošle godine oboli kola na Zejtinliku u Solunu. Parkirani smo bili na parkingu, oboli kola, pokušali stakla i sve iz kola odneli. Užas...", samo su neki od komentara ispod objave.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading