cveće
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Imaćete relativno povoljnu situaciju na poslovnom planu, jer ovde postoji ugovor i mogućnost potpisivanja, ali sa malom zadrškom. Ne  treba ovo shvatiti dramatično zato što imate imate zvezdu vodilju u jasnom pravcu ka novim pobedama, a naročito vama koji morate uvek da budete pioniri i prvi u svemu što radite.

Ljubav: Jedna mlađa osoba misli na vas i možete imati solidan provod. Iskoristite posle podne za opuštanje i eventualno izlazak do obližnjeg kafića.

Zdravlje: pazite na liniju i izbor hrane, jer je prisutan hedonizam u većoj meri nego obično.

BIK

Posao: Rastužiće vas neka informacija koju ste očekivali na malo drugačiji način. Niste bili spremni na neku vrstu kompromisa pa se situacija u tom smislu drastično ovaj put menja. Sledi povoljniji aspekt posle podne. Naplatićete sve što niste mogli pa se trud svakako isplati u vašem slučaju. Savet je da neodustajete od svojih ciljeva.

Ljubav: Oseća se neka melanholija kod vas pa se savetuje da se ne usamljijete vec izađite u veće društvo kako biste zaboravili na neuzvraćene emocije.

Zdravlje: Pojačan apetit za slatkišima

BLIZANAC

Posao: mala neprijatnost na poslu se nazire danas pa neće biti toliko opušten dan. Bilo bi dobro da se pripremite jednim setom joga vežbi kako biste dan izdržali na povoljniji način. Ne dopustite da sitnice utiču na vaš način razmišljanja i vaš rad jer sve je ovo prolaznog karaktera.

Ljubav:  Muškarcima je relativno povoljnije što se ovog segmenta tiče, ali slabiji pol će imati dosta nejasnu situaciju u vezi sa jednom muškom osobom koja može rečima da saseče neke stvari na emotivnom planu.

Zdravlje:  Obratite pažnju na stomak i eventualno povišen krvni pritisak.

RAK

Posao: Posle dobrih ideja šta očekivati osim dobre zarade. Odličan dan za poslovne poduhvate pa se savetuje svakako i veće angažovanje. Timski rad nije na odmet, pa se kolegijalno svakako postavite kako bi sve proteklo u najboljem redu. Mali izdaci su ovde više vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne sme da stane.

Ljubav: Muškarci su manje emotivni u odnosu na devojke. Imaju dovoljno svojih briga i misli pa se nešto temom emocija i neće nešto preterano baviti. Devojke sa druge strane isijavaju. Nema potrebe za većim šminkanjem i doterivanjem vi već imate sve što vam je potrebno.

Zdravlje: Malo više uživanja u hrani zamenite dugom  šetnjom.

LAV

Posao:  Imaćete dovoljno blokada danas, pa je bolje da neke stvari ostavite iza sebe. Danas niste baš u elementu  pa se savetuje pasivniji stav i ne previše angazovanja. Muškarci su u lošijem položaju samim tim zato što imaju jači ego i ne mogu da se pomire sa porazom. Savet-sutra je novi dan pa i nove pobede.

Ljubav: Osobe ženskog pola imaju više šanse, ali moguća karmička ljubav nije na odmet ovaj put. Otvorite dobro oči i uočićete nekoga potred sebe. Moguće da se neće baš isti dan desiti i ulazak u vezu kojiko se potencira poznanstvo.

Zdravlje:  Problem sa stomakom na psihičkoj bazi.

DEVICA

Posao: nešto će vas doslovno uplašiti ovaj put. Niste svesni u šta ste se upleli, ali prijaće vam promena svakako pa se savetuje da sačekate malo da se neke stvari slegnu do podne. Ovde jedino može da iscrpi celu situaciju vas pesimizam i džangrizavost. Nemojte preterati u svom stavu, jer se nazire bolja poslovna šansa u drugoj polovini dana.

Ljubav: Vaši idealni partneri danas su Škorpija ili Jarac. Poznanstvo onim slobodnim se nazire preko radnog mesta pa danas se potrudite da fascinirate osobu drugog pola, jer se svaki trud isplati.

Zdravlje: iznenadni sokovi vas ovaj put neće remetiti u dnevnom ritmu.

VAGA

Posao: Ovaj put ste sami u poslovnoj situaciji i imam utisak da ste delom sami krivi. Poruke koje ste trebali da dobijete od ranije će vam stici. Taj stav koji trenutno imate morate da menjate ako mislite da se desi ono čemu ste se okrenuli, ali ovaj put leđima. Situacija se menja u drugoj polovini dana jer možete dobiti pomoć od jedne osobe rođene u znaku Jarca.

Ljubav: Ne želite da otvorite svoje srce na pravi način jer uviđate da je bolje da neke stvari ostavite iza sebe. Stav koji danas gajite nikome dobro neće doneti. Poslusajte savet prijatelja.

Zdravlje: problemi sa kostima i cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovne veze sa inostranstvom ovaj put neće izostatiš, šta više moći ćete da nastavite saradnju duži period. Imate zaštićena leđa i svakako podrsku prijatelja kao i ljudi iz okruženja. Na vama je da danas zasučete rukave svakako trijumf neće izostati.

Ljubav: Situacija na ovom planu može da vas vine do neba ili ukopa u zemlju. Sve zavisi od toga kako se vi postavite  i koga ćete prihvatiti za prijatelja, a koga za nešto vise.

Zdravlje:  radikalne promene su ovaj put dobro došlo.

STRELAC

Posao

Budite u trendu i pokušajte na neki način da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematičnu situaciju. Pobednik ste u duši pa se tako i danas ponašajte.

Ljubav

Tapkate u mestu sa razlogom i postavljate se još uvek kritički raspoloženo. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje

Moguće da ćete imati povišen holesterol u krvi.

JARAC

Posao

Ukoliko se osećate usamljeno u onome što trenutno radite ne očajavajte jer ste to u suštini sami hteli. Pokušaj da dobijete na povišici vam je uspeo ali ste na tom putu izgubili mnogo saradnika koji bi vam pomogli. Vi ste u suštini individualac.

Ljubav

Emotivna strana vam nije trenutno u većoj meri zadovoljavajuća, koliko vam je potrebna. Ukoliko se družite sa jednim Strelcem ne pokušavajte da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ovaj put.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao

Pravite reorganizaciju u svom poslu. Još se dajete i nemate nameru da u tome prestanete kada je regrutacija novih kolega u pitanju, bar za neko vreme. Kasnije, možete svoje aktivnosti da svedete na minimum.

Ljubav

Više se bave sa drugom stranom, jer tajna ljubavna veza je vaš karmički zadatak koji morate da sprovedete.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

RIBE

Posao

Pravite reorganizaciju u svom poslu. Još se dajete i nemate nameru da u tome prestanete kada je regrutacija novih kolega u pitanju, bar za neko vreme. Kasnije, možete svoje aktivnosti da svedete na minimum.

Ljubav

Više se bave sa drugom stranom, jer tajna ljubavna veza je vaš karmički zadatak koji morate da sprovedete.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading