ISPROBAJTE VEĆ VEČERAS Potrebno je da uradite OVU STVAR, i svaku ženu ćete dovesti do VRHUNCA
Foto: Shutterstock

Pitanje koje muči većinu muškarac jeste kako da zadovolje ženu u krevetu. Neki uporno prave iste greške te bi bilo dobro da poslušaju savete eksperta. Ko će bolje znati nego žena koja od snimanja scena seksa zarađuje novac.

Rajli Rid (32), zvezda industrije za odrasle, podelila je nekoliko saveta kako premostiti ovaj jaz i potpuno ga izbrisati.

- Da biste zadovoljili ženu u krevetu i da bi intimni odnosi bili odlični, morate početi mnogo pre nego što završite s njom u spavaćoj sobi – započela je Rajli svoju priču.

Prema njenim rečima, osnova za postizanje vrhunca kod bilo koje žene počinje od muškarca i o tome kako on brine o sebi.

- Dobra higijena je apsolutni minimum. Dobar i vitalan izgled odmah zatim. Čisti nokti, svež dah, provetren stan, čist automobil... Sve je to veoma važno – podsetila je Rajli, a prenosi „Dejli star“.

Dalje, dobar ljubavnik bi trebalo da upozna fantazije svoje partnerke. Najbrži način da to sazna jeste da je direktno pita šta tačno želi u krevetu, smatra Rajli.

- Mnogo predigre, 'prljavi' razgovori, igračke za odrasle..., sve to će učiniti da se žena u potpunosti prepusti uživanju i doživi vrhunac. Važno je da muškarac nijednog trenutka ne bude sebičan i potrudi se da ispuni ženi sve fantazije koje mu je otkrila da ima – kaže zvezda filmova za odrasle.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading