školski autobus
Foto: Printscreen/youtube.com/CBS Pittsburgh

Čeri, koja je nestala u Pensilvaniji kada je imala samo 8 godina, pokrenula je novi talas istraga nakon što je žena objavila na Fejsbuku da je ona nestala devojčica.

Zvaničnici trenutno istražuju identitet žene koja je objavila ovu tvrdnju. Ovo je četvrta žena koja je javno tvrdila da je Čeri od njenog nestanka.

Državna policija Pensilvanije pokušava da pronađe ženu na osnovu informacija koje je ostavila, ali još nisu uspostavili kontakt s njom.

školski autobus

youtube.com/CBS Pittsburgh

 

Čeri je nestala 22. februara 1985. godine nakon što je izašla iz školskog autobusa. Istraga je usmerena ka jarko plavom kombiju Dodge iz 1976. godine, koji je možda povezan s njenim nestankom.

Nagrada od 5.000 dolara je i dalje dostupna za informacije koje bi mogle dovesti do njenog pronalaska.

Čerina majka, Dženis Mekini, izrazila je sumnju da je ova žena zaista njena ćerka, navodeći da ne liči na Čeri. Majka je navikla na razne savete i informacije o nestanku svoje ćerke, ali je iznenađena majskom objavom ove četvrte žene.

Nakon što je žena objavila svoje tvrdnje na Fejsbuku, bila je blokirana iz grupe zbog uznemiravanja drugih članova. Administrator grupe je naveo da bi razumna osoba organizovala DNK test umesto da izaziva pažnju na društvenim mrežama.

školski autobus

youtube.com/CBS Pittsburgh

 

Majka se i dalje nada da će saznati šta se dogodilo njenoj ćerki, dok se seća dana kada je Čeri nestala.

Čerina najbolja prijateljica iz detinjstva, Amanda Ešbi, često misli na nju i postala je veoma pažljiva prema svojoj deci nakon ovog događaja. Dženis veruje da je Čeri, bila živa ili mrtva, na sigurnom mestu.

Događaj iz 1985. godine nastavlja da proganja mnoge koji su tada bili uključeni, a istraga i dalje traje.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading