majka na venčanju
Foto: Printscreen/tiktok.com/capturedbychloeco

 Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem majka neveste izgleda izuzetno u dugoj zelenoj haljini.

Amanda Dejvid je ispričala kako je njena majka Lora želela da izgleda lepo na njenom venčanju, ali niko nije očekivao da će zaseniti samu mladu.

Lora je nosila svetlo zelenu haljinu do zemlje sa cvetnim uzorkom, dubokim dekolteom i golim leđima. Smatrala je da je haljina previše smela za venčanje u crkvi, pa je dodala široke bretele.

Snimak njene haljine pregledan je 1,7 miliona puta, a izgleda da zavodljivi izgled majke nije smetao njenoj ćerki.

,,Moja mama je izgledala apsolutno zapanjujuće. Bio je to njen dan koliko i moj. Zajedno smo kupile tu haljinu i sviđa mi se kako je nosila.'' rekla je Amanda.

Haljina je izazvala brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

Mnogi su kritikovali Lorin izbor, smatrajući da je neprimereno pokušavati zaseniti mladu na njen veliki dan.

,,Zašto, za Boga miloga, ti treba da budeš u centru pažnje, a ne tvoja ćerka koja se udaje?''

,,Haljina je prelepa, ali nije za ćerkino venčanje. Ništa gore nego kad matora žena pokušava da zaseni svoju mladu i lepu ćerku. Ti si joj majka, a ne sestra.''

Lora je bila neprijatno iznenađena negativnim porukama i poručuje da joj nije bila namera da ukrade pažnju svojoj ćerki.

,,Nikada ne bih učinila ništa da povredim svoju ćerku. I ja sam kao i sve majke samo želela da izgledam najbolje moguće na venčanju svoje ćerke.''

,,Nisam ni sanjala da će moja haljina izazvati toliko komentara i debatu na mrežama. Ja sam poslednja osoba za koju biste očekivali da će postati viralna. Ja čak i ne objavljujem fotografije na mrežama. '' rekla je Lora, a prenosi Independent.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading