bračni par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pre nego što je umrla, ona je svom voljenom mužu ostavila poruku u kojoj mu je biranim rečima dala do znanja da će ga voleti i nakon što napusti ovozemaljski svet.

U danima tuge, neposredno nakon što je Bili Breland preminula, njen suprug Džimi, s kojim je provela šest decenija u braku, pronašao je pismo koje mu je ostavila.

Pismo ga je doslovno rasplakalo zbog ljubavi i nežnosti koje su iz njega isijavale.

Njen unuk Klif Sims, novinar po profesiji, podelio je pismo na svom Fejsbuk profilu, želeći da pokaže svima koliko je bila jaka ljubav između njegovih bake i deke.

pismo

Shutterstock

 

U pismu koje je Bili ostavila mužu pisalo je: "Molim te, nemoj da plačeš jer sam preminula. Smej se jer sam živela. Znaj da sam sada na srećnom mestu. Znaj da ćemo se sresti opet. Čekam te tamo."

Sims je naveo kako je njegova baka uvek mislila više na druge nego na sebe i da je ovom porukom sigurno želela da ublaži dekinu patnju.

Ona je godinama ostavljala sebi poruke na papirićima da nešto ne zaboravi, a poruka za Džimija bila je sačuvana u njenom dnevniku gde je sve zapisivala.

Iako je prošlo devet godina otkako je ova priča krenula putem društvenih mreža, usled jačine emocija ona se uvek iznova deli.

(blic.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal “Mi smo bili nemirna deca” Celu emisiju Zakuvavanje sa Saletom pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #alonovine #saletropiko #fypシ゚ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #foryou #fy #aleksandarcvetkovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading