maturanti nose poklon
Foto: Printscreen/instagram.com/017_dn

Takav poseban odnos karakteriše jednog razrednog starešinu srednje škole u Vranju i njegove maturante.

U znak zahvalnosti za sve što je učinio za njih, maturanti odeljenja IV-3 Tehničke škole u Vranju odlučili su da svom razrednom starešini na maturskoj večeri poklone bicikl.

Snimak ovog dirljivog trenutka objavljen je na Instagram profilu "017_dn".

Na snimku se može videti kako muški deo maturanata, obučeni u svečana odela, ulaze u salu noseći na ramenima novu biciklu.

Nakon što su objasnili za koga je bicikl namenjen, doneli su ga do razrednog starešine, što je izazvalo gromoglasan aplauz svih prisutnih. Profesor je sa osmehom na licu odmah isprobao bicikl.

Gest maturanata nije oduševio samo profesora i sve prisutne na maturi, već i širu javnost u Srbiji. Komentari podrške i divljenja su preplavili društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @017_dn

Neki od komentara su glasili: "Ovo je predobro. Čestitam onome ko je došao na ovu ideju!", "Pre nekoliko godina u Nišu gimnazijalci su poklonili razrednoj 'Fiću'. Bilo je tada u novinama".

"Bravo deco, vi ste najbolji", "Znaju deca ko koliko zaslužuje", "Retkost za videti u današnje vreme".

Ovaj događaj pokazuje koliko je važno imati posvećene i brižne prosvetne radnike, koji ne samo da obrazuju, već i stvaraju trajne veze sa svojim učenicima, inspirisajući ih i ostavljajući neizbrisiv trag u njihovim životima.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Aca Sofronijević o sujeti kolega! Celu emisiju Zakuvavanje sa Acom Sofronijevićem možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ @Sofronacc #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viraltiktok #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading