Muž i žena
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Šadi Šafik ima 23 godine i živi kao domaćica u braku sa milionerom, koji ima 66 godina. Ona redovno na mrežama deli detalje iz svog luksuznog života, a ne krije da uživa da ide u kupovinu na račun muža.

Muž joj ispunjava sve želje

 

Na njihovom nalogu na društvenim mrežama hvale se dizajnerskom odećom i torbama, kao i brzim automobilima i raskošnim večerama.

 

Često je u centru pažnje zbog kontroverznih izjava na mrežama, a u jednom od videa gde je snimala svog supruga, svega par dana nakon zahvata koji se odnosi na njegov vid i rekla je da ga "možda bole oči, ali ga džepovi ne bole".

 

Ona je na tom snimku bila u šopingu, a kako je oktrila muža Šafika uvek vodi sa sobom, jer je tada svi shvataju ozbiljnije. Iako ga vodi u kupovinu, on sa njom ne ide u kabinu, već sedi i čeka je, a neretko časti i sam sebe.

 

U jednom takvom videu snimila je muža kako isprobava zlatni sat "roleks" prodavnici i činilo se da je srećan.

Komentari, komentari

 

Ovaj video privukao je veliku pažnju javnosti, a mnogi korisnici društvenih mreža istakli su da je njihov odnos komičan.

 

"Smešni ste, obožavam vaš odnos", "Za to služe muževi", "Drago mi je da ste šopingovali", bili su samo neki od komentara.

Ipak, većina korisnika je istaklo da je Šedi nerazumna i da se rasipa novcem "Glavni cilj je da ga bole džepovi".

 

Takođe, jedan korisnik komentarisao je kako bi Šadi i njen muž mogli da ga izvuku iz dugova, na šta je ona odgovorila da će njen muž morati prvo nju da izvuče iz dugova.

 

Imaju problem

 

Podsećamo, prošle godine Šadi je otkrila razliku u godinama između sebe i svog muža. Ona je tada izjavila da imaju problem u hotelima, jer niko ne veruje da su u braku budući da je on 42 godine stariji od nje, te im neretko nude razdvojene sobe.

 

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading