Voditeljka
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Posao prezentera nije lak, pogotovo kada se program radi uživo, a vesti koje se saopštavaju su značajne za javnost. Kada se desi gaf tokom izveštavanja, ti snimci velikom brzinom postaju viralni, baš poput snimka u kojem je prezenterka vremenske prognoze na RTS-u saopštila građanima da "danas ne izlaze iz kuća nikako".

Budući da se radilo o prognozi za kišu, lepa prezenterka vremenske prognoze na RTS-u u želji da upozori građane Srbije da ne izlaze iz kuća bez kišobrana, tokom čitanja prognoze zaboravila je da spomene kišobran, te je ispalo da danas nikako ne izlazimo iz kuća.

 

Lapsus nasmejao korisnike društvenih mreža

"U Beogradu je trenutno 16 stepeni, ni u Beogradu, niti bilo gde drugde u Srbiji danas ni slučajno nemojte izlaziti iz kuće jer na području glavnog grada već pada slaba kiša, a najviša dnevna temperatura biće 24 stepena", rekla je ona tokom uključenja u Jutarnji program.

Naravno, kao i uvek kada se radi o lapsusima, snimak je postao pravi viralni hit na društvenim mrežama.

"Ljudi, sedam sati ujutru, ja ne bih mogao da progovorim rečenicu ovom brzinom ko ona, a da ne pogrešim", "Sad ću da pošaljem ovo šefu, danas ne radim, slušam struku", "Jel ovo važi i za nas koji idemo na fakultet, zna li se", samo su neki od komentara.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading