OVO MORATE ZNATI AKO UPLAĆUJETE ALL-INCLUSIVE ARANŽMANE Seničić otkrio da li su najisplativiji izbor za letovanje: "Tu se služite ceo dan"
Promo

All-inclusive aranžmani su popularni kako ove, tako i prethodnih godina. Ipak, da li su oni isplativi za sve ili samo za porodice sa decom?

Za sada ne postoji standardizacija koja bi precizno definisala šta all-inclusive usluga obuhvata. Aleksandar Seničić, iz Jute, govorio je za "Jutro" na Prvoj televiziji i otkrio kome je ovaj tip letovanja najisplativiji, kao i šta on zapravo podrazumeva.

"Za one sa nešto većim budžetom, all-inclusive je isplativ, naročito za porodice sa decom do 12-14 godina. To je zbog potrošnje koja može biti dosta velika, posebno ako se ne kontroliše van smeštaja. Dakle, ako idete u apartmane, očekujte da bar jedan obrok jedete napolju, plus sladoledi, ležaljke, piće... sve to može biti značajan trošak", objasnio je Seničić.

"Ako uplatite hotel koji sve to nudi - sva tri obroka, neki međuobroci, domaća gazirana i negazirana pića, pa čak i neka alkoholna pića, sladoled jednom ili dva puta u toku dana - imaćete veliki izbor. Možete se služiti tokom celog dana, uključujući beach barove gde je piće dostupno non-stop, kao i 'snack' obroci tokom celog dana", istakao je Seničić.

Na pitanje o kvalitetu usluge u hotelima, Seničić je odgovorio: "Kvalitet all-inclusive usluge zavisi od kategorije hotela i cene koju platite. Ali generalno, boravak dvoje dece do 14 godina često bude besplatan, pa kad se sve sabere, all-inclusive koncept, posebno u Turskoj, Egiptu i Tunisu, često bude isplativiji od drugih aranžmana."

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading