deda
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Priča jednog muškarca koji se razveo posle 35 godina braka zbog mlađe žene posebno je dirljiva i poučna.

Muškarac se seća svoje bivše supruge s velikim poštovanjem.

"Bili smo u braku 35 godina. Prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Imamo divnog sina i ćerku, oboje su uspešni i srećni u svojim brakovima zahvaljujući mojoj bivšoj supruzi, koja je vredno radila na njihovom vaspitanju."

Nakon što su se penzionisali, muž i žena su uložili u novi posao koji je nadmašio sva njihova očekivanja.

"Nikada nismo zarađivali toliko novca. Bili smo presrećni jer smo osigurali našu budućnost i budućnost naše dece. Tada sam počeo više da uživam u životu, kupio sam novi auto, išao na prestižne događaje i uživao u pažnji mladih žena. Onda sam sreo Danicu."

DEDA IZGUBIO GLAVU POD STARE DANE Odlepio za Danicom posle 35 godina braka, žena mu rekla samo jedno!

Foto: Shutterstock

 

Danica je bila mnogo mlađa žena koja je privukla njegovu pažnju. "Izgubio sam glavu za njom. Imala je jedan uslov - venčanje."

Nakon što je upoznao njenu porodicu, odlučio je da se razvede i oženi Danicom, piše žena.blic.rs

"Na putu do kuće smišljao sam razloge za razvod. Toliko sam se zaljubio u Danicu, da sam počeo da mrzim bivšu suprugu. Započeo sam svađu i optužio je za aferu sa našim sveštenikom, a ona mi je mirno odgovorila da sam zaljubljen u mladu plavušu. Spakovala se i otišla istog dana."

Brzo su se razveli, a on se venčao sa Danicom.

"Prve dve nedelje braka bile su idilične, ali uskoro sam primetio da Danica ne radi ništa osim što se šminka i sređuje. Počeo sam da žalim za svojom prvom suprugom. Nedostajala mi je njena pažnja, kuvanje i ljubaznost."

Deca su se udaljila od njega, posebno nakon što je Danica rodila dete.

"Ne osećam povezanost s detetom. Vodim ga u park kao što bi deda vodio unuka. Svaki dan osećam da sam napravio ogromnu grešku, ali plašim se da to priznam."

deda

Foto: Profimedia

 

Njegov drugi brak postao je zamka.

"Shvatio sam da sve ima svoje vreme, a moje vreme prolazi dok Daničino tek dolazi. Već odavno ne mogu da joj ispunim sve želje. Zavidim parovima koji su ostali zajedno kroz teška vremena. Dao bih sve da vratim vreme unazad i starim pored žene koja je moje godište."

Priča ovog muškarca pokazuje da, iako može izgledati privlačno, napuštanje dugogodišnjeg braka zbog mlađeg partnera često donosi komplikacije i kajanje.

Svaki brak i razvod priča su za sebe, ali mnogi mogu naučiti iz njegovog iskustva da cene ono što imaju.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading