Javni toalet
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Na društvenim mrežama munjevitom brzinom se širi snimak javnog toaleta iz Adrenalinskog parka Buboka u Parku prirode Papuk.

Ovaj toalet postao je viralan zbog svog specifičnog izgleda, bar za ove prostore, a trenutno važi za "najpoznatiji toalet na Balkanu".

Sad me vidiš, sad me ne vidiš

Na snimku koji je objavila influenserka Natali Rade vidi se javni toalet koji je ceo napravljen od stakla, a gleda na prirodu. "Najčudniji osećaj ikada", napisala je influenserka u opsiu videa, koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Ona je ušla u toalet, te pokazala neverovatan pogled koji se pruža na zelene predele, ali iako su mnogi skeptični u vezi s privatnošću, ovaj tolaet je garantuje. Specifičan dizajn omogućava onome ko je unutra da vidi sve spolja, dok oni izvan toaleta ne mogu da vide unutrašnjost toaleta zbog efekta ogledala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Rade (@mamadramahr)

Ovo je dokazala i Natali u svom videu. U jednom momentu snimala je svoje prijatelje dok je sedela unutra, da bi kasnije kada su zamenili mesta potvrdila da osoba unutra ima potpunu privatnost.

 

Srbi u čudu

Mreže su se usijale od komentara, a mnogi koriscnici ostali su zapanjeni zbog ovog neverovatnog sistema.

"Kakva je to trauma. Niko te ne vidi, ali ti vidiš sve. Raj za egzibicioniste", "Radije bih trpeo i čekao da stignem kući", "Bila sam pre pet godina, jako je čudan osećaj", "Ja kako sam zlobna zurila bih u taj WC, kao da sve vidim samo radi osećaja nelagode", bili su samo neki od komentara ljudi.

Pravi hit u Japanu

Ovakvi javni toaleti nastali su u Japanu pre nekoliko godina, gde su pravi hit. Osmislio ih je japanski arhitekta Šigeru Ban, koji su provbitno psotavljeni na ulicama Tokija.

Inače, javni toaleti u Japanu važe za jedne od najčistijih na svetu i ima ih gotovo na svakom koraku.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading