Udaja
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

"I u dobru i u zlu" zaveti su koje daju svi koji stanu pred oltar, ali da to zaista i misle, dokazao je ovaj mladi bračni par koji se venčao nakon što je nevesti dijagnostifikovan kancer u poodmaklom stadijumu.

Nako Čung (30), borbu sa rakom debelog creva vodi od oktobra 2023. godine, kada je otkriven u trećoj fazi razvitka.

Nakon hiruruške intervencije i niza hemioterapije, ovaj hrabri par iz Los Anđelesa u Kaliforniji nijednog trenutka nije odustao od svojih planova.

Njen suprug Kevin Ko (30) rekao je da je to bila jedna od najtežih borbi koje su prošli, ali da nikada nisu ni pomislili da će ih rak sprečiti da kažu jedno drugom sudbonosno "da".

 

"Nako je bila nepokolebljiva. Uoči venčanja prošla je kroz 12 sesija zračenja, primila dva različita tipa hemioterapije i učestvovala u kliničkom ispitivanju. Učinili smo sve što smo mogli kako bismo pronašli rešenje," prisetio je Kevin, a preneo portal "News Week".

 

Nažalost, iako su preduzeli sve što je bilo u njihovoj moći, lečenje nije uspelo, što su ustanovili nakon druge operacije kojoj se podvrgla. Naime, tada su saznali da se rak značajno proširio i dospeo u kobni, četvrti stadijum.

Iako ne znaju koliko joj je još dana ostalo, odlučna Čang uspela je da stane pred oltar, a video snimak njihovog venčanja, objavljen na TikToku, izazvao je ovacije.

"Na dan venčanja, bila je u relativno dobrom zdravstvenom stanju. Nažalost, izgubila je sposobnosti kretanja jer je rak, sada, zahvatio i njenu kičmenu moždinu. Ali, Nako je, kao i uvek, pokazala istinsku snagu i odlučnost," tužno je završio Kevin.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading