HOROSKOP ZA 12. JUN Vodoliji uznemirujući događaji, Strelcu stiže novac, Lavu javno priznanje
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Poželjno je biti oprezan, zbog mogućnosti povreda. Nastojte i da ublažite napetost. Sami znate recept za to kada ste u stanju sličnom današnjem, pa ga primenite u cilju boljeg funkcionisanja. Prihvatite ne samo savete partnera već i ono što vam govori srce. Razmenjujte ljubav maksimalno.


Bik
 

Sve se odvija u znaku emotivnog zadovoljstva. Maženi ste, paženi i srećni. Ne donosite nepromišljene odluke, jer ćete biti na gubitku, i ne preterujte sa nalaženjem mana drugima. Ima toliko prečih stvari koje treba rešiti, pa neka ljubav sačeka koji dan. Neće pobeći


Blizanci
 

Želite da dominirate drugima, pa povedite računa o tome. Ukoliko se prema osobama jačim i uspešnijim od vas nadmeno ponašate, možete ispasti smešni. Dobro procenjujete ljude, što inače nije vaša jača strana, pa postupajte shodno situaciji, trudeći se da uvek iznad svega budete korektni.


Rak
 

Rakovi nalaze utočište od problema u sopstvenom domu, koji je za njih oaza mira. Oni se na taj način zavlače u sopstevnu ljušturu. Postoji opasnost da izbegavanje suočavanja sa opasnostima dovede do još većih neugodnosti. Zbog čega otvoreno ne kažete šta mislite? Čega se to plašite?


Lav
 

Postižete javno poslovno priznanje. Iskoristite dobru moć opažanja, razboritost i pronicljivost na adekvatan način, jer vam nikad situacija nije bila jasnija. Dobićete sve što ste naumili, pod uslovom da ispravno postupate. Karma i darma su iznad svakodnevnih problema. Ne možete baš sve kontrolisati.


Devica
 

Zračite i zahvaljujući magnetizmu postižete sve što ste naumili. Iako ste intelektualno i mentalno nadmoćni, pokušajte da to ne pokazujete u svakoj situaciji. Saradnici, prijatelji i voljena osoba to već odavno znaju. Ne treba ih ubeđivati u ono što je očigledno. Ne potcenjujte situaciju, jer može biti fatalna.


Vaga
 

Ako budete brzi i mudri u pravo vreme i na pravom mestu, nadajte se uspehu. Ukoliko se okrenete rešavanju porodično-ljubavnih problema, postoji, međutim, šansa da nešto "zabrljate". Stoga se okrenite stvarima na koje možete da utičete. Ono što nije u vašoj nadležnosti ostavite po strani bar dan-dva.


Škorpija
 

Budući da ste i fizički i psihički premoreni, aktivnosti svedite na minimum. Poželjno je ostati sam sa sobom, odmoriti se. Upravo je danas to neophodno. Stoga ne dozvolite bilo kome da nepozvan remeti vašu želju za opuštanjem. Priuštite sebi recimo kupanje u peni, dobru knjigu i muziku.


Strelac
 

Uspevate da povežete sve konce i ostvarite zamisli, posebno ako se bavite poslovima vezanim za naučnu delatnost ili imate retorskih sposobnosti. Vaš trud neće ostati nezapažen, čak ni u oblasti finansija. Iako neke stvari ne radite isključivo zbog novca, on stiže, na opštu radost. Uspešna komunikacija!


Jarac
 

Osećate da ste neshvaćeni od strane okoline, a to duboko preživljavate. Unutrašnji život je buran, ali ne ispoljavate slabosti, tako da može doći do problema. Ukoliko nastavite ovako, nerviranja ne ginu. Rešavajte ozbiljne poslovne zadatake i stvari koje zahtevaju duboku koncentraciju. Uspeh!


Vodolija
 

Uznemiravajući događaji remete ustaljeni ritam funkcionisanja. Odlično ih podnosite, jer vam nije dosadno. Samo se Vodolije u sličnim situacijama dobro snalaze. Iskoristite povoljne okolnosti za aktivnu saradnju i sklapanje udruženja sa osobama sličnih interesovanja. Planete vas stimulišu.


Ribe

Mnogi pripadnici znaka razmišljaju o praktičnim stvarima, nekretninama i nasledstvu, dok se manji broj Riba okreće duhovnom radu. U svakom slučaju, pripadate jednom od ova dva tipa, pa se možete naći među ovim redovima. Ne reagujte emocijama, već nastojte da uključite u igru i ono što vam predstavlja slabu stranu - razum.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading