U ZGRADI OSVANULA PORUKA ZBOG KOJE SE SVI VALJAJU OD SMEHA Komšije napravile haos u hodniku, pa se neko dosetio da uradi OVO (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Neuredne i bahate osobe koje ne vode računa o higijeni zajedničkih prostorija su noćna mora svakog komšiluka, a kako im stati na kraj pitaju se svi koji su imali prilike da stanuju pored jednog ovakvog komšije.

E pa, originalnije rešenje od ovog koje je osvanulo na "Reditu" nismo dugo videli!

"Umetnik: Agricola urbanus

Naziv dela: Smeće stvara smeće (2024)

Medij: Kombinovani materijali i tehnike

Dimenzije: 40 x 50 cm

Opis: Ovo maestralno delo demonstrira sposobnost umetnika da drsko prenebregne opšteprihvaćene norme civilizacije i kolektivne higijene u svom stvaralaštvu. Ono stavlja svakodnevne otpatke iz domaćinstva u jukstapoziciju sa očekivanom higijenom zajedničkih prostorija, šokirajući na taj način posmatrača".

Reč je o smeću razbacanom van kante u hodniku, kojem je jedan komšija odlučio da da status umetničkog dela i na taj način iskritikuje "moderno društvo" koje živi u njegovoj zgradi.

Originalno rešenje koje je podeljeno na društvenim mrežama naišlo je na odobravanje i pohvale korisnika.

"Konceptualna umetnost", "Marina Abramović ima rođake u tvojoj zgradi?", "Prejako", "Sjajno. Ova vrsta umetnosti je jako popularna kod nas. Umetniku predviđam svetlu budućnost", glasili su komentari, dok se jedan od korisnika pita da li će autor "umetničkog dela" shvatiti šta znači ono što je napisano iznad smeća koje je ostavio.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading