venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ono što se dogodilo posle toga, nije mogla ni da zamisli. Noa, strastvena ljubiteljka tarota, odlučila je da preduzme drastične mere kada je saznala da se njen bivši partner oženio.

Da bi mu se osvetila, odlučila je da inscenira svoje venčanje i podeli ceo događaj na TikToku, gde je postao veoma popularan.

Ona i njen lažni mladoženja izgledali su glamurozno u belom, a ceremonija je bila savršeno organizovana, uključujući i dete koje je njen lažni partner držao u naručju. Noa je potvrdila da je i dete bilo plaćeno za svoju ulogu, ali tu priča ne staje.

U neverovatnom preokretu, Noa je priznala da se zaljubila u šarmantnog glumca tokom lažnog venčanja.

Na kraju su se zaista venčali i postali prava porodica. Na njihovom stvarnom venčanju, Noa je nosila prelepu venčanicu, dok je mladoženja izgledao elegantno u tamnoplavom odelu. Par je razmenio zavete držeći se za ruke i gledajući se u oči.

Njihovu priču dodatno je začinilo objavljivanje prave porodične fotografije ispred jelke, na kojoj je petočlana porodica.

Noa i njen suprug dobili su dvoje dece, a usvojili su i dete koje je glumilo na lažnom venčanju. Ova neverovatna priča pokazuje kako život ponekad može biti čudniji od najluđeg filmskog scenarija.

Njihova priča izazvala je lavinu reakcija na TikToku, gde su korisnici bili zapanjeni bizarnim preokretom događaja.

,,Ponekad ispadne dobro svetiti se bivšem!''

,,Tvoj život je zapravo film, zašto?''

,,Univerzum je zaista rekao svoje.''

,,Je li ti muž vratio novac od prvog venčanja kada si ga platila kao glumca?''

Noa je duhovito odgovorila: "Nije mi vratio novac od lažnog venčanja, ali mi je napravio dvoje dece."

BONUS VIDEO 

BIVŠI SE OŽENIO, PA ISPLANIRALA BRUTALNU OSVETU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading