venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svaka devojka je makar jednom poželala da dokaže bivšem dečku kako je pogrešio što je raskinuo sa njom, ali neke devojke su otišle predaleko. Kako bi se osvetila nekadašnjem partneru, ona je čak i iscenirala svoje venčanje, ali nije sve teklo po planu.

Naime, devojka po imenu Noa priznala je kako je pre nekoliko godina angažovala glumca da joj glumi mladoženju, a sve kako bi izazvala ljubomoru kod bivšeg koji je prethodno već stao na ludi kamen.Prvobitno je planirala samo da se fotografiše sa navodnim mužem i nekoliko svatova i objavi na društvenim mrežama. Međutim, u svojim planovima je otišla korak dalje. Fotografije 'srećnog para' takođe su uključivale dete koje je držao mladoženja - za koga je Noa tvrdila da je takođe "plaćen" za ulogu. Međutim, cela situacija je postala još zanimljivija kada je Noa priznala da se, dok je lažirala venčanje, zapravo zaljubila u šarmantnog glumca.

 

Ma kako neverovatno zvučalo, nakon što su izveli ovu prevaru zbog osvete, par se zapravo i zbližio te ubrzo uplovio u vezu. Zaljubili su se jedno u drugo i na kraju zaista i venčali. Na pravom venčanju mlada je nosila venčanicu koja je savršeno pristajala njenoj figuri, u kombinaciji sa prelepim velom i elegantnom frizurom. A glumac, ovoga puta pravi mladoženja, izgledao je elegantno u tamnoplavom odelu.

 

ŠOKANTNO PRIZANJE NAKON PREVARE

"Zaplet: Zaljubila sam se u svog lažnog mladoženju i udala se za njega stvarno, i rodila sam naše dvoje dece, a usvojili smo bebu koja je bila plaćeni glumac" - napisala je Noa u snimku na Tiktoku koji je ubrzo postao viralan, a komentari ne prestaju da se nižu.

Neki su je osudili zbog pokušaja lažiranja venčanja, bilo je i onih koji su tvrdili da još voli bivšeg, ali među komentarima je bilo i onih koji su podržali ovu neobičnu ljubavnu priču.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading