venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnoga venčanja daleko su od savršenih, zato se o nekima priča godinama a neplanirane situacije koje se dogode često završe na društvenim mrežama. Neka ostaju zapamćena po neočekivanim obrtima i detaljima koja ih izdvajaju od prosečnih romantičnih venčanja sa srećnim završetkom.

Često zamišljamo savršeno venčanje, ali stvari ne idu uvek kako se nadamo. Nekad se događaju i iznenađenja koja će mladenci i gosti zauvek pamtiti. Iako su venčanja sa ove liste dobila nepredvidiv tok, zasigurno će ostati zapamćena po jedinstvenom obrtu koji ih je učinio apsolutno nezaboravnim. Ove ispovesti ljudi su anonimno objavili na forumu "Reddit".

1. Mladu nije uspeo da podmiti

Mladoženjina mama je mrzela mladu. Na samom venčanju otac od mladoženje ponudio je mladi 5000 dolara (oko 550.000 dinara) da ode i da poništi brak. Mlada nije htela. To je bilo pre 30 godina, a tadašnji mladenci su i danas venčani i imaju dvoje dece.

2. Fotograf lud za deverušom

Mladina mama nosila je haljinu sličnu venčanici i insistirala da do oltara isprati ćerku zajedno sa svojim bivšim mužem. Nakon venčanja shvatili su da je fotograf bio toliko očaran deverušom da je ona bila na pola fotografija, i da nijednom nije mladu i mladoženju uslikao same.

3. Mlada pobegla

Mlada se uopšte nije pojavila - čekalo ju je 500 gostiju i budući suprug, naravno. No, kad su shvatili da je nema, mladoženja je odlučio da ipak održi zabavu. Izjavio je - sve je ionako plaćeno, idemo da se zabavljamo. Oženio je drugu ženu, dve godine kasnije.

4. Drugi izbor

Na sam dan venčanja, najbolja prijateljica mladoženje mladi je rekla da su njegovi roditelji hteli da on oženi nju. Međutim, ona ga je odbila pa je sadašnja mlada drugi izbor.

5. Prosidba za vreme venčanja

Dok je držao govor, kum je zaprosio kumu. Tako su totalno ukrali dan mladencima na venčanju, jer su napravili spektakl neočekivanom prosidbom.

6. Otimačina buketa

Mlada je bacala buket, a neki sredovečni čovek je gurnuo ispred svoju sredovečnu devojku i stajao pored nje kako bi se uverio da će baš ona uloviti buket. No, uleteo je u ruke male devojčice, ali ne zadugo - čovek joj je oteo buket i dao svojoj devojci, a malena je otišla sva uplakana.

7. Karate na oltaru

Nećak mlade nosio je prsten do oltara, ali umesto da sedi mirno iza mladenaca, čitavu ceremoniju je pravio karate pokrete. Na kraju je završio na svim ključnim fotografijama u nekoj ludoj pozi.

8. Udarac glavom

Moj verenik i ja toliko smo se smejali na samoj ceremoniji da smo se slučajno sudarili glavama.

9. Preuranjeno sečenje torte

Mama mlade je sekla venčanu tortu pre ceremonije, kako bi je dala tetkama. Kad je ova shvatila da torta više nije čitava, mamin izgovor bio je "da su tetke htele nešto slatko nakon večere".

10. Nema venčani prsten

Mladoženja je kasnio 45 minuta i usred ceremonije s prstenima zbunjeno pitao: "Zar je trebalo da kupim još jedan prsten", pritom misleći kako joj je već kupio onaj verenički. No, svastika je brzo dala svoj prsten mladoženji te se ceremonija mogla nastaviti.

11. Poljubac u obraz

Na venčanju moje sestrične sve je bilo normalno, dok se mladoženja nije nagnuo prema nevesti i hteo da je poljubi. No, ona je u zadnji tren okrenula glavu, pa ju je on na kraju poljubio u obraz. Svi su ostali zbunjeni, situacija je bila neočekivana.

12. Gladan usred ceremonije

Dečak je imao oko 5 godina te je nosio prsten do oltara. Međutim, ceremonija je bila izuzetno dugačka i mali je ogladneo. U jednom se trenutku okrenuo roditeljima i zaurlao da je gladan. Danas je taj dečak odrasla osoba i kaže da ga ti porodični prijatelji i danas kad ga vide pitaju - je li gladan.

13. Skoro izgubili mladu pri rođenju

Na jednom je venčanju otac mlade usred govora izjavio kako je malo falilo da je izgube, dok je još bila u majčinoj utrobi. Naime, to mlada nije znala, za nju je to bio popriličan šok, kao i za goste.

14. Platite večeru

Nakon što su odabrali šta će jesti, gostima je na venčanju prišla majka mlade i zamolila da joj daju po 30 evra, kako bi pokrila troškove hrane. Nismo bili upozoreni da ovo.

15. Pogrešan govor

Imam dva polubrata. Na venčanju starijeg, mlađi je održao govor u kome je pričao samo o tome kako je njegov brak bio loš te da je uništio život. Nije uopšte spominjao mladence.

16. Javljanje na telefon

Za vreme govora oca mladoženje, tata njegovog prijatelja javio se na telefon i čitavo vreme pričao glasno. Ceremonija je održana u manjoj prostoriji, stoga je to bilo vrlo neprijatno.

17. Promene sedenja

Roditelji mladoženje hteli su na samoj ceremoniji da promene raspored sedenja, na šta se pobunila mladina mama, jer ovi dvoje nisu ništa platili za venčanje. Naime, roditelji neveste podmirili su sve troškove.

(BrightSide)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading